Uitbesteden van uw ICT Eindhoven

MET EEN UNIEKE ALL-IN-ONE FORMULE

ICT is anno 2024 meer dan enkel ICT beheer; OBI ondersteunt uw organisatie op gebied van ICT vanuit Eindhoven met een ervaren team van 20 professionals, waaronder systeembeheerders, security experts, en compliance adviseurs. Onze diensten omvatten:

 • ICT Outsourcing en cybersecurity: Complete zorg voor uw ICT Eindhoven, met ondersteuning en serverbeheer ter plaatse of in de cloud, inclusief Microsoft 365, Intune en de nieuwste beveiligingstechnologieën. En natuurlijk een klantvriendelijke en persoonlijke helpdesk.
 • Cybersecurity Awareness trainingen: Train die menselijke firewall! Educatieve workshops en simulaties met nep e-mail verhogen het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers om ransomware tegen te gaan.
 • AVG en NIS2 Compliance: Vanaf oktober 2024 gaat de nieuwe NIS2 wetgeving van start. Wij zorgen dat u voldoet aan de nieuwste NIS2 en AVG wetgeving, met een pragmatische en betaalbare aanpak.

Met meer dan 20 jaar ervaring is OBI gespecialiseerd in het beheer van ICT Eindhoven voor organisaties met 20 tot 200 werkplekken. Door onze transparante tarieven betalen onze klanten altijd een vast bedrag per maand, zodat zij nooit voor vervelende verrassingen op het einde van de maand komen te staan. Niet voor niets geven onze klanten gemiddeld een 8,6 als rapportcijfer. 

Terugbel formulier

WAT ONS UNIEK MAAKT

Wie niet kiest wordt niet gekozen. OBI is één van de weinige ICT bedrijven die durft te kiezen voor een specifieke doelgroep van opdrachtgevers en medewerkers met specifieke competenties.

OBI is sterk in organisaties met een grootte van 20 tot 300 werkplekken. De formule van OBI is specifiek gericht op deze doelgroep, zoals

 • Een eenvoudige methode om te voldoen aan NIS2 wetgeving, incl. risico beoordelingen
 • Een professionele en klantvriendelijke ICT supportdesk voor medewerkers
 • Makkelijk voldoen aan de AVG privacy wetgeving
 • Begeleiding op gebied van Cyber Security Awareness trainingen
 • Sterke cybersecurity maatregelen, zoals SIEM en SOC, Identity Access Management, en meer..
 • De laatste ontwikkelingen op gebied van Microsoft 365 apps, Artificial Intelligence (Microsoft Copilot)
 • Organisatorische ICT hulp zoals on- en offboarding processen, opstellen van BCP, en meer..

Met ons team van ICT-professionals, security officers en Awareness trainers die sterk zijn in communicatie en klantvriendelijkheid bent u niet afhankelijk van één persoon en zorgen wij ervoor dat uw ICT met uw bedrijf meegroeit en de veiligheid van uw data altijd gegarandeerd is. 

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Ons team

Deze klanten kozen voor ICT-beheer van OBI

Wij maken ICT technologie begrijpelijk en benaderbaar

 • Toegankelijke Technologie en Ondersteuning: Wij maken geavanceerde technologieën begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen.
 • ISO 27001 Certificering: Onze processen en systemen voldoen aan de hoogste internationale standaarden voor informatiebeveiliging.
 • Ervaren Team: Ons team bestaat voornamelijk uit deskundige systeembeheerders met meer dan 20 jaar ervaring, die niet alleen technisch bekwaam zijn maar ook een empathische benadering hanteren.
 • Jaarlijkse ICT-Scan: We bieden een uitgebreide scan aan om de cyberveiligheid van uw bedrijf continu te verbeteren en te waarborgen.
 • Focus op Middelgrote Bedrijven: Onze diensten zijn speciaal afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van ondernemingen met 20 tot 300 werkplekken
Cybersecurity scan
 • Geavanceerde cybersecurity oplossingen

  Geavanceerde cybersecurity oplossingen

  Siem en SOC, EDR, Single sign-on, Identity en Access Management, en meer..

  Lees meer
 • Cybersecurity Awareness trainingen

  Cybersecurity Awareness trainingen

  Simulatie van nep e-mail met trainingen bij u op locatie voor uw medewerkers

  Lees meer

Eenvoudig overstappen naar het ICT bedrijf OBI

Het overstapproces naar OBI is gestroomlijnd en transparant, omvattend:

 • Vrijblijvende Kennismaking: We starten met een gesprek om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen.
 • Op Maat Gemaakte ICT-Scan: Vervolgens voeren we een gedetailleerde scan uit om een nauwkeurig beeld van uw huidige ICT-infrastructuur te krijgen.
 • Persoonlijk Advies: Op basis van de scan bieden we op maat gemaakt advies om uw ICT te optimaliseren.
 • Doorlopende Support: Ons ICT Eindhoven team staat continu voor u klaar met support om uw ICT soepel te laten draaien.
 • Periodieke Evaluaties: We houden regelmatige evaluaties om te zorgen dat uw ICT-infrastructuur blijft voldoen aan uw bedrijfsbehoeften en groei.

Ons doel is helder: uw ICT-zorgen volledig wegnemen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

MAAK DE OVERSTAP NAAR ZORGELOZE ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

ICT VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat OBI voor uw organisatie kan betekenen. Wij zijn bereikbaar via telefoon op +3188 9008100 of plan direct een afspraak in. Een update over de laatste ICT ontwikkelingen is slechts een gesprek verwijderd.

U kunt ook gebruik van ons terugbelformulier, u wordt dezelfde dag terug gebeld óf op een tijdstip naar uw keuze.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?

Ons team

Wie klant wordt van OBI Automatisering kan rekenen op totale ICT-ontzorging met een vaste vakkundig en sociaalvaardig systeembeheerder die liever problemen voorkomt dan oplost. Niet voor niets worden wij door onze klanten innovatief, flexibel en zakelijk maar toch informeel genoemd.

Maak kennis met ons team

VERDIEP UW KENNIS EN NEEM GEÏNFORMEERDE BESLISSINGEN

Ontdek Meer over Cyberveiligheid en Compliance

Bij OBI begrijpen we het belang van goed geïnformeerd zijn. Daarom moedigen we u aan om zelf onderzoek te doen naar de cruciale aspecten van cyberveiligheid en compliance. Hieronder vindt u links naar drie waardevolle bronnen die u kunnen helpen een dieper inzicht te krijgen in de materie en de uitdagingen waar uw organisatie mogelijk voor staat:

 1. Basismaatregelen ICT Security volgens het NCSC: “Deze basismaatregelen zou elke organisatie moeten treffen om cyberaanvallen tegen te gaan. Ook bij recente digitale incidenten zien we dat bedrijven en organisaties kwetsbaar zijn als deze maatregelen niet genomen zijn.”
  Lees meer op de website van het Nationaal Cyber Security Centrum van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
 2. Wat gaat de NIS2 richtlijn betekenen voor uw organisatie?: Alles wat u moet weten om u uw organisatie voor te bereiden op de NIS2 richtlijn op de website van het Nationaal Cyber Security Centrum van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
  Tip: Er is ook een NIS2 zelfevaluatie tool op de website van de rijksoverheid.
 3. Het startpunt voor Cybersecurity op de website van de rijksoverheid.nl: Het startpunt naar alle cybersecurity gerelateerde websites van de rijksoverheid.

Door uzelf te verdiepen in deze onderwerpen, kunt u beter begrijpen hoe de OBI ICT scan en onze andere diensten uw organisatie kunnen ondersteunen in het navigeren door het complexe landschap van cyberveiligheid en compliance. Neem voor meer informatie en advies op maat contact met ons op via ons terugbelformulier of bel direct naar 088 900 8100.