Uniek! Alles-in-1 ICT scan: Cybersecurity, NIS2 én ISO27001

Onze ICT-scan, inclusief een NIS2 risicoanalyse, biedt niet alleen een grondige controle op naleving van de nieuwste veiligheidsnormen maar integreert ook naadloos als interne audit op de technische beheersmaatregelen van ISO 27001:2022. Dit betekent een directe meerwaarde voor uw organisatie:

 • ‘Best practice’ Cybersecurity: We zorgen ervoor dat uw ICT-infrastructuur is afgestemd op de hoogste veiligheidsstandaarden van Microsoft en meer dan 20+ ervaring ‘in het veld’, wat een solide basis legt voor zowel operationele efficiëntie als cyberveiligheid.
 • NIS2 Compliance Check: Met de inwerkingtreding van de NIS2-wetgeving in oktober 2024 voeren we een gedetailleerde analyse uit om te verzekeren dat uw organisatie volledig voorbereid is. Dit omvat een specifieke risicoanalyse en -beoordeling conform NIS2-vereisten.
 • Interne audit op ISO 27001:2022: Door onze scan worden de technische beheersmaatregelen die vereist zijn voor ISO 27001-certificering, met een focus op Annex A, hoofdstuk 8, automatisch geëvalueerd. Dit biedt het dubbele voordeel van het voldoen aan ISO-normen terwijl u zich voorbereidt op NIS2 compliance, waardoor het ook functioneert als een efficiënte interne audit. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen, omdat het de noodzaak voor afzonderlijke audits vermindert en uw organisatie direct op het pad naar certificering zet.
Direct contact? Bel ons!

Waar OBI voor staat

Meer dan twee decennia aan toewijding aan veiligheid, betrouwbaarheid, en innovatie voor het middenbedrijf.

Bij OBI geloven we in een proactieve benadering van ICT-beheer en cybersecurity. Onze missie is om middelgrote bedrijven in de Brainport regio en daarbuiten te voorzien van een veilige, betrouwbare ICT-omgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring en een team van 20 professionals staan wij garant voor expertise, betrouwbaarheid en innovatie.

Maak kennis met ons team
 • Volledige ICT outsourcing

  Volledige ICT outsourcing

  Met onze passie voor technologie en menselijke interactie willen we de standaard zetten in ICT-outsourcing, cybersecurity en compliance voor uw organisatie

  Meer informatie
 • Cyber Security Awareness

  Cyber Security Awareness

  In deze training leren we uw medewerkers cyberdreigingen herkennen en voorkomen. Natuurlijk in combinatie met phishing (nep e-mail) simulatie

  Meer informatie

Wat Maakt OBI Uniek in ICT Beveiliging en Compliance

Een unieke combinatie van ervaring, expertise, en een specifieke focus op de behoeften van middelgrote ondernemingen.

 • Dubbele Compliance: Onze ICT scan biedt niet alleen inzicht in de cyber veiligheid van uw netwerk maar bereidt uw organisatie ook voor op NIS2 en ISO 27001 compliance.
 • Gebaseerd op 20+ jaar ervaring en Best Practices: De scan combineert de technische beheersmaatregelen van ISO27001 met 20+ jaar praktijkervaring ‘in het veld’ en ‘best practises’ van Microsoft.
 • Gespecialiseerd in Middelgrote Ondernemingen: Specifiek ontworpen voor het middenbedrijf, begrijpen we de unieke uitdagingen en behoeften van uw organisatie.

Dit zeggen onze onze klanten over OBI

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar. "

  Firas Daoud TAF
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Neem de Volgende Stap naar Een Veiliger ICT-Omgeving

Laat geen ruimte voor twijfel over de veiligheid en compliance van uw ICT-netwerk. Zorg ervoor dat uw ICT-netwerk niet alleen veilig is, maar ook voldoet aan de laatste stand van zaken qua beveiliging en wetgeving.

Gebruik ons  terugbelformulier voor een vrijblijvend gesprek of bel direct naar 088 900 8100 voor meer informatie over onze OBI ICT scan met Risico Beoordeling en hoe we uw organisatie kunnen helpen met NIS2 compliance en voorbereiding op ISO 27001 certificering.

Terugbel formulier

DEZE BEDRIJVEN KOZEN VOOR DE NIS2 RISICOANALYSE VAN OBI

Verdiep Uw Kennis en Neem Geïnformeerde Beslissingen

Ontdek meer over de NIS2 richtlijn en Compliance

Bij OBI begrijpen we het belang van goed geïnformeerd zijn. Daarom moedigen we u aan om zelf onderzoek te doen naar de cruciale aspecten van de NIS2 richtlijn en compliance. Hieronder vindt u links naar vier waardevolle bronnen die u kunnen helpen een dieper inzicht te krijgen in de materie en de uitdagingen waar uw organisatie mogelijk voor staat:

 1. Valt uw organisatie onder de CER en NIS2 richtlijnen?: Niet alle bedrijven en organisaties hoeven te voldoen aan de nieuwe NIS2 richtlijn. Bekijk op de website van het Digital Trust Center van de overheid of uw organisatie aan de nieuwe richtlijn moet voldoen vanaf oktober 2024.
  Tip: Er is ook een NIS2 zelfevaluatie tool op de website van de rijksoverheid.
 2. NIS2 Richtlijnen Explained: Een gedetailleerde uitleg over de NIS2-wetgeving en wat het betekent voor uw bedrijf in termen van compliance en beveiligingspraktijken op de website van de Digitale Overheid.
 3. Wat gaat de NIS2 richtlijn betekenen voor uw organisatie?: Alles wat u moet weten om u uw organisatie voor te bereiden op de NIS2 richtlijn op de website van het Nationaal Cyber Security Centrum van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
 4. Uitleg over de NIS2 Risico analyse: Alles wat u moet weten over de NIS2 risico analyse en hoe u uw organisatie voorbereid op de NIS2 richtlijn op de website van het het Digital Trust Center van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Door uzelf te verdiepen in deze onderwerpen, kunt u beter begrijpen hoe OBI’s ICT Risico Beoordeling en onze andere diensten uw organisatie kunnen ondersteunen in het navigeren door het complexe landschap van cyberveiligheid en compliance. Neem voor meer informatie en advies op maat contact met ons op via ons terugbelformulier of bel direct naar 088 900 8100.