Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor ICT dienstverlening? OBI Automatisering is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in ICT dienstverlening voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Een ICT dienstverlener die denkt in mogelijkheden

Kiezen voor de ICT dienstverlening van OBI betekent persoonlijk contact, advies op maat en transparante tarieven. Het maakt daarbij niet uit of u een oplossing zoekt voor een klein ICT probleem of dat u uw netwerkbeheer volledig wilt uitbesteden. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

OBI heeft alle kennis in huis die u van een professionele ICT dienstverlener mag verwachten. Van online werkplekken tot oplossingen voor een verouderde server en van software tot hardware. Samen met u vinden we altijd de best passende ICT oplossingen voor uw bedrijf. Niet allen voor nu maar ook voor in de toekomst.

U zoekt een ICT-er die bereikbaar is?

Wanneer u gebruik gaat maken van de ICT dienstverlening van OBI, krijgt u een vaste systeembeheerder toegewezen. Deze zorgt ervoor dat hij of zij uw bedrijf grondig kent, waardoor we u altijd snel van dienst kunnen zijn. Proactief, maar natuurlijk ook als er onverhoopt toch een ICT probleem ontstaat. Indien nodig zijn we binnen twee uur bij u op locatie. Uiteraard zijn we ook buiten kantooruren te bereiken.

Wij begrijpen als geen ander dat ICT in dienst moet staan van uw bedrijf. En dat het dus gewoon moet werken. Dat is wat OBI doet, zorgen dat ICT werkt. Altijd. Overal.

Meer weten over onze ICT dienstverlening of meteen een afspraak maken voor een ICT-update gesprek? Neem vandaag nog contact op met Roger Zweegers op 040-2620999.

Is uw server aan vervanging toe?

Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw MKB-organisatie?

contact