Beschikbare ICT Vacatures Eindhoven

Op zoek naar een nieuwe baan in de ICT in de regio Eindhoven? Bij ons heerst een open en relaxte en flexibele bedrijfscultuur, zonder al te veel regels en is er ruimte voor iedereen om zich te ontwikkelen in zijn of haar eigen vakgebied.

Hieronder vind je een overzicht van de actuele ICT vacatures bij OBI in de regio Eindhoven, Helmond, Tilburg en Den Bosch.

Project manager / Senior systeembeheerder omgeving Eindhoven

Heb jij project management skills en een helikopter view, maar vind je het ook leuk om nog een aantal eigen klanten te beheren als senior systeembeheerder?

Als Project manager ben je verantwoordelijk voor de planning en communicatie van migratie projecten, zodat jouw collega senior systeembeheerders zich kunnen richten op het technische aspect van een project.

Als Senior Systeembeheerder krijg je een aantal klanten toegewezen en ben je verantwoordelijk voor hun totale computernetwerk. Deze netwerken zijn gebaseerd op Windows servers. Jouw taken hebben vooral betrekking op 3e lijns support en advies.

Lees verder

VACATURE INKOPER / SALES CONSULTANT ICT (medior/senior)

Ben jij een Sales Consultant die mee wil bouwen aan de groei van onze organisatie? Ben jij een adviseur die naast relatiebeheer veel plezier haalt uit het creëren van omzet? Vind jij het leuk om mee te werken aan projecten in een team door de inkoop van apparatuur op je te nemen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Lees verder

Inkoper / Systeembeheerder

Ben jij een systeembeheerder die niet bang is voor een extra uitdaging? Wij zijn op zoek naar een systeembeheerder die naast zijn werkzaamheden ook de taak van inkoper van hardware en software op zich wil nemen.

  • Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het maken van offertebonnen en het totale traject van inkoop van hardware en software en geef je advies aan zowel klanten en collega’s.
  • Als Systeembeheerder help je collega’s het (kantoor)computernetwerk van de klanten van OBI te beheren. Deze netwerken zijn voornamelijk gebaseerd op Microsoft en soms ook Apple-apparatuur. Daarnaast ga je nieuwe technologie (die je zelf inkoopt) testen en beoordelen.
Lees verder

Senior Systeembeheerder omgeving Eindhoven

Als Senior Systeembeheerder bij OBI Automatisering krijg je een aantal klanten toegewezen en ben je verantwoordelijk voor hun totale computernetwerk. Deze netwerken zijn gebaseerd op Windows servers. Jouw taken hebben vooral betrekking op onderhoud en advies.

Lees verder

Systeembeheerder supportdesk omgeving Eindhoven

Update april 2021: Deze vacature is momenteel ingevuld

Als Systeembeheerder supportdesk (of servicedesk) ben je de spin in het web en ondersteun je klanten van OBI met ICT gerelateerde vraagstukken of storingen.
Op termijn kun je doorgroeien naar de functie van medior of senior systeembeheerder.

Lees verder

Information Security Officer

Update april 2021: Deze vacature is momenteel ingevuld

Als Information Security Officer bij OBI help je klanten van OBI de norm van ISO 27001 te implementeren met behulp van onze eigen software van iso27001online.nl en avgonline.nl.

Lees verder

Veel gestelde vragen

Kun je bij OBI ook parttime werken? 

Ja, dat kan, maar onze voorkeur gaat ernaar uit dat je fulltime werkt. Vier volle dagen is echter geen probleem. 

Hoe hoog is het salaris?  

Dat verschilt per functie en per niveau, maar je kunt ervan uit gaan dat je bij OBI bovengemiddeld verdient. Kom je van een ander ICT-bedrijf dan zit de kans dat je er qua salaris op vooruitgaat dik in. 

Krijg ik pensioen?  

Ja hoor, elke medewerker bij OBI met een tijdelijk of vast contract neemt deel aan onze collectieve pensioenregeling.

Kan ik ook thuiswerken?  

Uiteraard kan er thuis gewerkt worden. Vooral nu. Toch word je wel af en toe op kantoor verwacht om de samenwerking met je collega’s te bevorderen en zul je regelmatig bij klanten op bezoek gaan. 

Ik heb kinderen en heb af en toe een papa- of mamadag. Kan ik dan vanaf thuis werken? 

Dat kan, maar OBI gaat ervan uit dat je op zo’n moment de helft van de tijd voor je kinderen zorgt en de andere helft werktJe krijgt dan slechts 50% uitbetaald. 

Kan ik solliciteren via Teams?  

YES, dat vinden we fijnWe maken graag kennis met je via Teams. Mocht er een vervolggesprek komen dan verwachten we je wel bij OBI op kantoor.

Krijg ik een auto van de zaak? 

Omdat je regelmatig bij klanten op bezoek gaat krijgt je als systeembeheerder een auto van de zaak.
Oh.. en je kunt bij OBI voor de deur parkeren 😉

Kan ik vooraf kennismaken met iemand die al even bij OBI werkt om wat meer zicht op de werksfeer bij OBI te krijgen?  

Geen probleem. Je kennismakingsgesprek is altijd met onze directeur Roger Zweegers. Als je uitgenodigd wordt voor een tweede gesprek en je hebt behoefte aan een gesprek met iemand die al wat langer bij OBI werkt dan is dat geen enkel probleem

Kan ik in de avond kennismaken of op gesprek komen?  

Wij vinden het geen probleem om ‘s avonds af te spreken. 

Collega aan het woord:
Roger Zweegers

In onze rubriek ‘Collega aan het woord’ vertelt een medewerker over zichzelf en zijn werk. Roger Zweegers is directeur van OBI. Hij vertelt openhartig over OBI.

Lees het hele artikel hier

Meer informatie?

Bel of mail dan naar OBI Automatisering en vraag naar Roger Zweegers.
Bellen: 088-9008100
Mailen: roger@obi.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een greep uit onze klanten