Op zoek naar een nieuwe baan in de ICT in de regio Eindhoven? Kom werken bij OBI. Hét ICT-Team van Eindhoven.

OBI is gevestigd op de rand van Eindhoven-Geldrop. Het werkgebied omvat een straal van ongeveer 50 km, waaronder Valkenswaard, Helmond en Tilburg. OBI is een groeiend bedrijf waar momenteel negen mensen werkzaam zijn.
Omdat veel van de door OBI geleverde diensten op basis van abonnementsvorm zijn, is een stabiele omzet en dus continuïteit van het bedrijf gegarandeerd.

OBI heeft een erg open en flexibele bedrijfscultuur met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 30-40 jaar. Mensen bij OBI kunnen zelfstandig werken. Dus zonder veel regels, waarbij er voor iedereen ruimte is om zichzelf te ontwikkelen in zijn of haar eigen vakgebied.

Beschikbare ICT vacatures

Hieronder vind je een actueel overzicht van de actuele ICT vacatures bij OBI in de regio Eindhoven, Helmond, Tilburg en Den Bosch.

Senior Systeembeheerder omgeving Eindhoven

Als Senior Systeembeheerder bij OBI Automatisering krijg je een aantal klanten toegewezen en ben je verantwoordelijk voor hun totale computernetwerk. Deze netwerken zijn gebaseerd op Windows servers. Jouw taken hebben vooral betrekking op onderhoud en advies.

Senior Systeembeheerder

Junior Systeembeheerder omgeving Eindhoven

Als Junior Systeembeheerder bij OBI Automatisering krijg je een aantal klanten toegewezen en ben je onder leiding van een Senior samen verantwoordelijk voor hun totale computernetwerk. Deze netwerken zijn gebaseerd op Windows servers. Jouw taken hebben vooral betrekking op onderhoud en advies.

Junior Systeembeheerder

Meer informatie?

Bel of mail dan naar OBI Automatisering en vraag naar Roger Zweegers.
Bellen: 040-2620999
Mailen: roger@obi.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.