fbpx

Op zoek naar een nieuw baan in de ICT?

Op zoek naar een nieuwe baan in de ICT in de regio Eindhoven? Kom werken bij OBI. Hét ICT-Team van Eindhoven.

OBI is gevestigd op de rand van Eindhoven-Geldrop. Het werkgebied omvat een straal van ongeveer 50 km, waaronder Valkenswaard, Helmond en Tilburg. OBI is een groeiend bedrijf waar momenteel negen mensen werkzaam zijn.
Omdat veel van de door OBI geleverde diensten op basis van abonnementsvorm zijn, is een stabiele omzet en dus continuïteit van het bedrijf gegarandeerd.

OBI heeft een erg open en flexibele bedrijfscultuur met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 30-40 jaar. Mensen bij OBI kunnen zelfstandig werken. Dus zonder veel regels, waarbij er voor iedereen ruimte is om zichzelf te ontwikkelen in zijn of haar eigen vakgebied.

Beschikbare ICT vacatures

Hieronder vind je een actueel overzicht van de actuele ICT vacatures bij OBI in de regio Eindhoven, Helmond, Tilburg en Den Bosch.

“Ik heb OBI zelf 20 jaar geleden opgericht en ik sta in voor onze mensen en onze dienstverlening. We bieden maatwerk ICT-dienstverlening gebaseerd op standaard producten voor klanten in Noord-Brabant. Bij OBI werken nu 12 mensen en we zijn klaar voor de volgende stap om door te groeien. Om voorbereid te zijn op de toekomst ben ik altijd op zoek naar enthousiaste (junior) systeembeheerders met ambitie.”
Roger Zweegers (Directeur)

Senior Systeembeheerder omgeving Eindhoven

Als Senior Systeembeheerder bij OBI Automatisering krijg je een aantal klanten toegewezen en ben je verantwoordelijk voor hun totale computernetwerk. Deze netwerken zijn gebaseerd op Windows servers. Jouw taken hebben vooral betrekking op onderhoud en advies.

Senior Systeembeheerder

Junior Systeembeheerder omgeving Eindhoven

Als Junior Systeembeheerder bij OBI Automatisering krijg je een aantal klanten toegewezen en ben je onder leiding van een Senior samen verantwoordelijk voor hun totale computernetwerk. Deze netwerken zijn gebaseerd op Windows servers. Jouw taken hebben vooral betrekking op onderhoud en advies.

Junior Systeembeheerder

Meer informatie?

Bel of mail dan naar OBI Automatisering en vraag naar Roger Zweegers.
Bellen: 088-9008100
Mailen: roger@obi.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Een greep uit onze klanten

Is uw server aan vervanging toe?

OBI beheert uw servers en garandeert een goede werkplek. OBI staat voor persoonlijke aandacht, kennis, kwaliteit en passie. Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een vrijblijvend ICT-updategesprek van een uur, waarin u vrijblijvend wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?