Wij zijn OBI

Aftermovie van het 4-daagse OBI sailing event in Griekenland in 2022 ⛵️☀️🐬 Wat een feestje weer met kei kei kei lieve leuke collega’s 🥳🙏

Beschikbare ICT Vacatures Eindhoven

De bedrijfscultuur bij OBI is transparant, open, eerlijk en relaxt. Mensen bij OBI nemen verantwoordelijkheid, zijn technisch en communicatief goed en wij vinden het fijn om elkaar en klanten te helpen. Daarnaast is er ruimte voor iedereen om zich te ontwikkelen in zijn of haar eigen vakgebied.
Daarom is OBI hét ICT Team. Van Brabant 😉

Solliciteren? Stuur een e-mail naar sjakkie@obi.nl (operationeel manager) met je CV of je LinkedIn profiel. Of bel ons gewoon, op 088-9008100!

ISO 27001 Security officer omgeving Eindhoven

Als Information Security Officer bij OBI ben je samen met de directeur/eigenaar verantwoordelijk voor de ISO 27001 certificering van OBI. Daarnaast help je klanten van OBI met het opzetten van organisatorische beheersmaatregelen, zoals een BCP, assetmanagement, een risico beoordeling en een IT beleid.

ISO 27001 zit in het DNA van OBI! Als Security officer van OBI ben je de ‘spin in het web’ op gebied van informatie beveiliging en borg je de kwaliteit van onze ICT dienstverlening met onze ‘OBI ICT scan’.

Vacature security officer

ICT supportdesk medewerker omgeving Eindhoven

– Vacature is ingevuld –

Ben jij een team player die graag mensen helpt met het oplossen van hun ICT-problemen? Ben je communicatief goed, kun je een gezonde werkdruk aan en ben je daarnaast leergierig en ambitieus? Reageer dan snel, want OBI is op zoek naar jou!

Vacature ICT supportdesk medewerker

“Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.”

– Benjamin Franklin

Vacature Senior Systeembeheerder omgeving Eindhoven

– Vacature is ingevuld –

Als Senior Systeembeheerder bij OBI Automatisering krijg je een aantal klanten toegewezen en ben je verantwoordelijk voor hun totale computernetwerk. Deze netwerken zijn gebaseerd op Windows servers. Jouw taken hebben vooral betrekking op onderhoud en advies.

Vacature senior systeembeheerder

ICT helpdesk Eindhoven

Administratief medewerker (financieel + HRM)

– Vacature is ingevuld –

Ben jij de allround administratieve medewerker die ervoor zorgt dat de financiële- en HR administraties tot in de puntjes verzorgt worden! Waarbij je zelfstandig zorg draagt voor de inrichting, uitvoering en opzet van het beleid. Je “runt je eigen toko” en je rapporteert rechtstreeks aan de controller en de directeur.

Vacature administratief medewerker

Veel gestelde vragen

Kun je bij OBI ook parttime werken? 

Ja, dat kan, maar onze voorkeur gaat ernaar uit dat je fulltime werkt. Vier volle dagen is echter geen probleem. 

Hoe hoog is het salaris?  

Dat verschilt per functie en per niveau, maar je kunt ervan uit gaan dat je bij OBI bovengemiddeld verdient. Kom je van een ander ICT-bedrijf dan zit de kans dat je er qua salaris op vooruitgaat dik in. 

Krijg ik pensioen?  

Ja hoor, elke medewerker bij OBI met een tijdelijk of vast contract neemt deel aan onze collectieve pensioenregeling.

Kan ik ook thuiswerken?  

Uiteraard kan er thuis gewerkt worden. Vooral nu. Toch word je wel af en toe op kantoor verwacht om de samenwerking met je collega’s te bevorderen en zul je regelmatig bij klanten op bezoek gaan. 

Ik heb kinderen en heb af en toe een papa- of mamadag. Kan ik dan vanaf thuis werken? 

Dat kan, maar OBI gaat ervan uit dat je op zo’n moment de helft van de tijd voor je kinderen zorgt en de andere helft werktJe krijgt dan slechts 50% uitbetaald. 

Kan ik solliciteren via Teams?  

YES, dat vinden we fijnWe maken graag kennis met je via Teams. Mocht er een vervolggesprek komen dan verwachten we je wel bij OBI op kantoor.

Krijg ik een auto van de zaak? 

Omdat je regelmatig bij klanten op bezoek gaat krijgt je als systeembeheerder een auto van de zaak.
Oh.. en je kunt bij OBI voor de deur parkeren 😉

Kan ik vooraf kennismaken met iemand die al even bij OBI werkt om wat meer zicht op de werksfeer bij OBI te krijgen?  

Geen probleem. Je kennismakingsgesprek is altijd met onze directeur Roger Zweegers. Als je uitgenodigd wordt voor een tweede gesprek en je hebt behoefte aan een gesprek met iemand die al wat langer bij OBI werkt dan is dat geen enkel probleem

Kan ik in de avond kennismaken of op gesprek komen?  

Wij vinden het geen probleem om ‘s avonds af te spreken. 

Collega aan het woord:
Roger Zweegers

In onze rubriek ‘Collega aan het woord’ vertelt een medewerker over zichzelf en zijn werk. Roger Zweegers is directeur van OBI. Hij vertelt openhartig over OBI.

Lees het hele artikel hier

Solliciteren?

Bel of mail dan naar OBI Automatisering en vraag naar Roger Zweegers (directeur) of Sjakkie van den Oever (Supportdesk manager).
Bellen: 088-9008100
Mailen: roger@obi.nl of sjakkie@obi.nl.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Nee, echt niet.

Een greep uit onze klanten