Onze dienstverlening, meer dan alleen ICT outsourcing

ICT is anno 2024 meer dan enkel beheer; OBI ondersteunt uw organisatie met een ervaren team van 20 professionals, waaronder systeembeheerders, security experts, en compliance adviseurs. Onze diensten omvatten:

 • ICT Outsourcing: Complete zorg voor uw ICT, met ondersteuning en serverbeheer ter plaatse of in de cloud, inclusief Microsoft 365, Intune en de nieuwste beveiligingstechnologieën. En natuurlijk een klantvriendelijke en persoonlijke helpdesk.
 • Cybersecurity Training: Train die menselijke firewall! Educatieve workshops en simulaties met nep e-mail verhogen het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers om ransomware tegen te gaan.
 • AVG en NIS2 Compliance: Vanaf oktober 2024 gaat de nieuwe NIS2 wetgeving van start. Wij zorgen dat u voldoet aan de nieuwste NIS2 en AVG wetgeving, met een pragmatische en betaalbare aanpak.

UW ICT: ALTIJD. VEILIG. ONLINE.

Ontdek de Kracht van onze jaarlijkse OBI ICT Scan

Bij OBI kijken we vooruit naar een toekomst waarin innovatieve technologieën zoals Microsoft 365 en Kunstmatige Intelligentie enorme kansen bieden, maar tegelijkertijd nieuwe cybersecurity-uitdagingen met zich meebrengen.

Onze OBI ICT scan met risicoanalyse garandeert een veilige digitale omgeving voor uw onderneming. Deze scan, ontwikkeld op basis van Microsoft’s ‘best practices’  , onze ruim 20 jaar ervaring én in lijn met de NIS2 en AVG regelgeving, beperkt de risico’s op onderbrekingen, cyberaanvallen, en andere online bedreigingen. Zo kan uw team zorgeloos de voordelen van technologie benutten.

Lees meer

Onze Systeembeheerders: Architecten van uw ICT

Ons team van systeembeheerders biedt een breed scala aan gespecialiseerde diensten:

 • Lokale ICT-ondersteuning: We bieden complete oplossingen op uw locatie, inclusief het beheer van Windows-servers, netwerken, werkplekken met een helpdesk, en oplossingen die hoge beschikbaarheid garanderen.
 • Cloudgebaseerde ICT-diensten: We zorgen voor een soepele integratie met Microsoft 365, Intune, en Azure voor een flexibele en efficiënte werkplek.
 • Geavanceerde Beveiligingsoplossingen: Ons aanbod omvat alles van Security Information and Event Management en Security Operations Center (SIEM en SOC) naar Endpoint Detection en Response (EDR) tot Identity Access Management (IAM), om uw digitale omgeving veilig te houden.

Deze diensten zijn ontworpen om uw ICT-infrastructuur zowel lokaal als in de cloud te optimaliseren en te beveiligen, terwijl we flexibiliteit en hoge beschikbaarheid waarborgen.

Waar wij voor staan

Onze missie is het definiëren van de standaard in ICT outsourcing, met een focus op veiligheid, innovatie, en tevreden medewerkers. OBI staat voor Openheid, Betrokkenheid, ICT specialisatie, en een menselijke benadering, gericht op middelgrote ondernemingen in de Brainport regio en daarbuiten.

We geloven dat het creëren van een veilige en innovatieve werkomgeving de basis vormt voor gelukkige, succesvolle medewerkers en daarmee voor een succesvol bedrijf. Bij OBI geloven we dat goede mensen elkaar vinden en klanten binden – en wij zijn het levende bewijs hiervan.

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal. Veilig.”
Roger Zweegers (Directeur)

Deze organisaties kozen voor ICT outsourcing van OBI

Wat Ons Uniek Maakt

Wij maken ICT technologie begrijpelijk en benaderbaar

 • Toegankelijke Technologie en Ondersteuning: Wij maken geavanceerde technologieën begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen.
 • ISO 27001 Certificering: Onze processen en systemen voldoen aan de hoogste internationale standaarden voor informatiebeveiliging.
 • Ervaren Team: Ons team bestaat voornamelijk uit deskundige systeembeheerders met meer dan 20 jaar ervaring, die niet alleen technisch bekwaam zijn maar ook een empathische benadering hanteren.
 • Jaarlijkse ICT-Scan: We bieden een uitgebreide scan aan om de cyberveiligheid van uw bedrijf continu te verbeteren en te waarborgen.
 • Focus op Middelgrote Bedrijven: Onze diensten zijn speciaal afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van ondernemingen met 20 tot 300 werkplekken.
Terugbel formulier

Maak de Overstap Naar Zorgeloze ICT

Het overstapproces naar OBI is gestroomlijnd en transparant, omvattend:

 • Vrijblijvende Kennismaking: We starten met een gesprek om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen.
 • Op Maat Gemaakte ICT-Scan: Vervolgens voeren we een gedetailleerde scan uit om een nauwkeurig beeld van uw huidige ICT-infrastructuur te krijgen.
 • Persoonlijk Advies: Op basis van de scan bieden we op maat gemaakt advies om uw ICT te optimaliseren.
 • Doorlopende Support: Ons team staat continu voor u klaar met support om uw ICT soepel te laten draaien.
 • Periodieke Evaluaties: We houden regelmatige evaluaties om te zorgen dat uw ICT-infrastructuur blijft voldoen aan uw bedrijfsbehoeften en groei.

Ons doel is helder: uw ICT-zorgen volledig wegnemen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

Terugbel formulier

Interesse in ICT voor een Vast Bedrag per Maand?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat OBI voor uw organisatie kan betekenen. Wij zijn bereikbaar via telefoon op +3188 9008100 of plan direct een afspraak in. Een update over de laatste ICT ontwikkelingen is slechts een gesprek verwijderd.

U kunt ook gebruik van ons terugbelformulier, u wordt dezelfde dag terug gebeld óf op een tijdstip naar uw keuze.

Bel +31(0)889008100 Of wordt u liever teruggebeld?

20 jaar ervaring in ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Ons Team

Alvast kennis maken met onze systeembeheerders, consultants en security officers? Zij zijn de ICT-professionals die dagelijks zorgen dat de ICT van onze klanten werkt.

Ons Team

VERDIEP UW KENNIS EN NEEM GEÏNFORMEERDE BESLISSINGEN

Ontdek Meer over Cyberveiligheid en Compliance

Bij OBI begrijpen we het belang van goed geïnformeerd zijn. Daarom moedigen we u aan om zelf onderzoek te doen naar de cruciale aspecten van cyberveiligheid en compliance. Hieronder vindt u links naar drie waardevolle bronnen die u kunnen helpen een dieper inzicht te krijgen in de materie en de uitdagingen waar uw organisatie mogelijk voor staat:

 1. Basismaatregelen Security volgens het NCSC: “Deze basismaatregelen zou elke organisatie moeten treffen om cyberaanvallen tegen te gaan. Ook bij recente digitale incidenten zien we dat bedrijven en organisaties kwetsbaar zijn als deze maatregelen niet genomen zijn.”
  Lees meer op de website van het Nationaal Cyber Security Centrum van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
 2. Wat gaat de NIS2 richtlijn betekenen voor uw organisatie?: Alles wat u moet weten om u uw organisatie voor te bereiden op de NIS2 richtlijn op de website van het Nationaal Cyber Security Centrum van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
  Tip: Er is ook een NIS2 zelfevaluatie tool op de website van de rijksoverheid.
 3. Het startpunt voor Cybersecurity op de website van de rijksoverheid.nl: Het startpunt naar alle cybersecurity gerelateerde websites van de rijksoverheid.

Door uzelf te verdiepen in deze onderwerpen, kunt u beter begrijpen hoe de OBI ICT scan en onze andere diensten uw organisatie kunnen ondersteunen in het navigeren door het complexe landschap van cyberveiligheid en compliance. Neem voor meer informatie en advies op maat contact met ons op via ons terugbelformulier of bel direct naar 088 900 8100.