Leidend in ICT outsourcing

OBI: De nieuwe standaard in ICT

Met onze passie voor technologie en menselijke interactie willen we de standaard zetten in ICT outsourcing

OBI is gespecialiseert in het bouwen, beheren en bewaken van uw ICT omgeving bij u in-house op uw eigen locatie of in combinatie met de laatste cloud ontwikkelingen op gebied van Microsoft 365 en Microsoft Azure. OBI richt zich op het ontzorgen van middelgrote bedrijven in de Brainport regio Eindhoven, Den Bosch, Utrecht en omstreken.

Ons doel is om een leidende rol te spelen in de normeringen, inclusief ICT-scans op het gebied van cybersecurity en naleving van de NIS2- en AVG-privacywetgeving.

We geloven dat het creëren van een veilige en innovatieve werkomgeving de basis vormt voor gelukkige, succesvolle medewerkers en daarmee voor een succesvol bedrijf. Bij OBI geloven we dat goede mensen elkaar vinden en klanten binden – en wij zijn het levende bewijs hiervan.

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal. Veilig.”
Roger Zweegers (Directeur)

Meer dan ICT

Wij maken technologie begrijpelijk en benaderbaar

OBI heeft als missie verder te gaan dan ICT technologie. Dit doen we door niet alleen excellente ICT-diensten te leveren, maar ook door sterke relaties op te bouwen gebaseerd op transparantie, integriteit en wederzijds respect. We geloven dat het welzijn en het succes van medewerkers direct bijdragen aan het succes van een organisatie.

Onze experts, die excelleren in communicatie en sociale vaardigheden, zijn de motor achter onze betrouwbare en persoonlijke dienstverlening. Door een veilige en altijd beschikbare ICT-omgeving te bieden, stellen we medewerkers in staat om optimaal te presteren.

Meer informatie

Deze klanten kozen voor ICT-beheer van OBI

ICT die werkt. Altijd. Veilig.

Met de continue bescherming van de OBI ICT scan

Bij OBI zien we een toekomst waarin technologieën als Microsoft 365 en Artificial Intelligence ongekende mogelijkheden bieden, maar ook nieuwe cyberdreigingen introduceren.

Met de OBI ICT scan zorgen we voor een veilige werkomgeving. Deze scan, gebaseerd op Microsoft best practices, meer dan 20 jaar ervaring, en in overeenstemming met NIS2 en AVG, minimaliseert risico’s op gebied van cybersecurity en stelt je team in staat om technologie optimaal te benutten.

Meer informatie

Plan vandaag nog een gratis consultatie voor een veiligere ICT-omgeving

De overstap naar ICT outsourcing van OBI is overzichtelijk. Met een duidelijk stappenplan nemen we alle zorgen uit handen. Het begint met een kennismakingsgesprek en gratis consultatie over de nieuwste ontwikkelingen in de markt, gevolgd door de OBI ICT Scan met risicobeoordeling en maatwerk advies voor jouw organisatie.

Overstappen naar OBI gaat in het kort als volgt:

 1. Kennismakingsgesprek
 2. OBI ICT scan met risicobeoordeling van IT omgeving
 3. Advies met kosten indicatie
 4. Offerte Project- en communicatieplan
 5. Migratie werkzaamheden
 6. Structureel beheer met continue bewaking en helpdesk
 7. Periodieke evaluatie en continue bescherming van de OBI ICT scan

KENNISMAKEN MET OBI?

Kennismaken met ICT-bedrijf OBI? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bij u op locatie of via Teams. Zo’n kennismakingsgesprek ziet er ongeveer zo uit:

Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een kosteloos ICT-updategesprek, waarin u wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?

20 jaar ervaring in ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Ons Team

Maak ook eens kennis met onze vakkundige en sociaalvaardige systeembeheerders. Zij zijn de ICT-professionals die dagelijks zorgen dat de ICT van onze klanten werkt.

Ons Team