Uw ICT bedrijf in Eindhoven met een unieke all-in-one formule

ICT is anno 2024 meer dan enkel beheer; OBI ondersteunt uw organisatie vanuit Eindhoven met een ervaren team van 20 professionals, waaronder systeembeheerders, security experts, en compliance adviseurs. Onze diensten omvatten:

 • ICT Outsourcing en cybersecurity: Complete zorg voor uw ICT, met ondersteuning en serverbeheer ter plaatse of in de cloud, inclusief Microsoft 365, Intune en de nieuwste beveiligingstechnologieën. En natuurlijk een klantvriendelijke en persoonlijke helpdesk.
 • Cybersecurity Awareness trainingen: Train die menselijke firewall! Educatieve workshops en simulaties met nep e-mail verhogen het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers om ransomware tegen te gaan.
 • AVG en NIS2 Compliance: Vanaf oktober 2024 gaat de nieuwe NIS2 wetgeving van start. Wij zorgen dat u voldoet aan de nieuwste NIS2 en AVG wetgeving, met een pragmatische en betaalbare aanpak.
Ons team

Een greep uit onze klanten in de omgeving Eindhoven

WAT ONS UNIEK MAAKT

Wij maken ICT technologie begrijpelijk en benaderbaar

 • Toegankelijke Technologie en Ondersteuning: Wij maken geavanceerde technologieën begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen.
 • ISO 27001 Certificering: Onze processen en systemen voldoen aan de hoogste internationale standaarden voor informatiebeveiliging.
 • Ervaren Team: Ons team bestaat voornamelijk uit deskundige systeembeheerders uit de omgeving IT bedrijven Eindhoven met meer dan 20 jaar ervaring, die niet alleen technisch bekwaam zijn maar ook een empathische benadering hanteren.
 • Jaarlijkse ICT-Scan: We bieden een uitgebreide scan aan om de cyberveiligheid van uw bedrijf in Eindhoven continu te verbeteren en te waarborgen.
 • Focus op Middelgrote Bedrijven: Onze diensten zijn speciaal afgestemd op de unieke behoeften en uitdagingen van ondernemingen met 20 tot 300 werkplekken.

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Veilig. Online.”
Roger Zweegers (Directeur)

 • Geavanceerde cybersecurity oplossingen

  Geavanceerde cybersecurity oplossingen

  Siem en SOC, EDR, Single sign-on, Identity en Access Management, en meer..

  Lees meer
 • Cybersecurity Awareness trainingen

  Cybersecurity Awareness trainingen

  Simulatie van nep e-mail met trainingen bij u op locatie voor uw medewerkers

  Lees meer

Ontdek de Kracht van onze jaarlijkse OBI ICT Scan

UW ICT: ALTIJD. VEILIG. ONLINE.

Bij OBI kijken we vooruit naar een toekomst waarin innovatieve technologieën zoals Microsoft 365 en Kunstmatige Intelligentie enorme kansen bieden, maar tegelijkertijd nieuwe cybersecurity-uitdagingen met zich meebrengen.

Onze OBI ICT scan met risicoanalyse garandeert een veilige digitale omgeving voor uw onderneming. Deze ICT scan, ontwikkeld op basis van Microsoft’s ‘best practices’  , onze ruim 20 jaar ervaring én in lijn met de NIS2 en AVG regelgeving, beperkt de risico’s op onderbrekingen, cyberaanvallen, en andere online bedreigingen. Zo kan uw team zorgeloos de voordelen van technologie benutten.

Lees meer

MAAK DE OVERSTAP NAAR ZORGELOZE ICT

Het overstapproces naar OBI is gestroomlijnd en transparant, omvattend:

 • Vrijblijvende Kennismaking: We starten met een gesprek om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen.
 • Op Maat Gemaakte ICT-Scan: Vervolgens voeren we een gedetailleerde scan uit om een nauwkeurig beeld van uw huidige ICT-infrastructuur te krijgen.
 • Persoonlijk Advies: Op basis van de scan bieden we op maat gemaakt advies om uw ICT te optimaliseren.
 • Doorlopende Support: Ons team van ons IT bedrijven Eindhoven OBI staat continu voor u klaar met support om uw ICT soepel te laten draaien.
 • Periodieke Evaluaties: We houden regelmatige evaluaties om te zorgen dat uw ICT-infrastructuur blijft voldoen aan uw bedrijfsbehoeften en groei.

Ons doel is helder: uw ICT-zorgen volledig wegnemen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

Tevreden klanten

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF

Overstappen naar ICT voor een vast bedrag per maand

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat OBI voor uw organisatie kan betekenen. Wij zijn bereikbaar via telefoon op +3188 9008100 of plan direct een afspraak in. Een update over de laatste ICT ontwikkelingen is slechts een gesprek verwijderd.

U kunt ook gebruik van ons terugbelformulier, u wordt dezelfde dag terug gebeld óf op een tijdstip naar uw keuze.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?

Ons Team

Klanten  van de IT-bedrijven Eindhoven OBI kunnen rekenen op totale ICT-ontzorging met een vaste vakkundig en sociaalvaardig systeembeheerder die liever problemen voorkomt dan oplost. Niet voor niets worden wij door onze klanten innovatief, flexibel en zakelijk maar toch informeel genoemd.

Maak kennis met ons team