Geavanceerde Beveiligingsoplossingen van OBI

Bescherm Uw Digitale Wereld met Geavanceerde Technologie

In het huidige digitale tijdperk is de beveiliging van uw netwerken en gegevens belangrijker dan ooit. OBI biedt geavanceerde beveiligingsoplossingen die zijn ontworpen om uw organisatie te beschermen tegen de steeds veranderende cyberdreigingen.

Terugbel formulier

Onze Uitgebreide Beveiligingsdiensten

Bij OBI begrijpen we dat elke organisatie uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist voor optimale beveiliging. Onze geavanceerde beveiligingsoplossingen omvatten:

 • Security Information and Event Management (SIEM): Krijg real-time inzicht in uw IT-omgeving om bedreigingen snel te identificeren en aan te pakken.
 • Security Operations Center (SOC): Ons SOC-team monitort uw systemen 24/7, zodat u gerust kunt zijn dat uw netwerk altijd beschermd is.
 • Endpoint Detection and Response (EDR): Bescherm uw eindpunten met geavanceerde detectie, onderzoek, en responsmogelijkheden tegen malware en andere cyberaanvallen.
 • Multi-Factor Authenticatie (MFA): Voeg een extra beveiligingslaag toe aan uw inlogprocedures om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
 • Identity and Access Management (IAM): Beheer en controleer wie toegang heeft tot welke informatie binnen uw organisatie om de integriteit van uw gegevens te waarborgen.
 • Next-Generation Firewalls (NGFW): Profiteer van de nieuwste firewalltechnologie die niet alleen verkeer filtert maar ook geavanceerde bedreigingen detecteert en blokkeert.

Uitmuntend systeembeheer

Ons systeembeheer team is gespecialiseerd in:

 • ICT Beheer op uw locatie: Windows servers, netwerkbeheer, werkplekbeheer met helpdesk en high availability oplossingen.
 • Cloud ICT diensten: Integratie van Microsoft 365 en Azure, voor een flexibele werkplek.
 • Geavanceerde beveiliging: Van Fortinet firewalls tot multi-factor authenticatie en alles daartussen.

Waar Wij Voor Staan

Onze missie is het definiëren van de standaard in ICT outsourcing, met een focus op veiligheid, innovatie, en tevreden medewerkers. OBI staat voor Openheid, Betrokkenheid, ICT specialisatie, en een menselijke benadering, gericht op middelgrote ondernemingen in de Brainport regio en daarbuiten.

We geloven dat het creëren van een veilige en innovatieve werkomgeving de basis vormt voor gelukkige, succesvolle medewerkers en daarmee voor een succesvol bedrijf. Bij OBI geloven we dat goede mensen elkaar vinden en klanten binden – en wij zijn het levende bewijs hiervan.

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal. Veilig.”
Roger Zweegers (Directeur)

Deze organisaties kozen voor ICT outsourcing van OBI

Wat Ons Uniek Maakt

Wij maken technologie begrijpelijk en benaderbaar

 • Toegankelijke technologie en ondersteuning
 • ISO 27001 gecertificeerd
 • Ervaren en empathische professionals, al meer dan 20 jaar
 • Jaarlijkse ICT scan voor optimale cyberveiligheid
 • Specifieke focus op middelgrote bedrijven
Terugbel formulier

Maak de Overstap Naar Zorgeloze ICT

Wacht niet tot het te laat is. Versterk vandaag nog de cyberveiligheid van uw organisatie met OBI’s geavanceerde beveiligingsoplossingen. Neem contact op via ons terugbelformulier of bel direct naar 088 9008100 voor een vrijblijvend gesprek over hoe we uw digitale assets kunnen beschermen.

Interesse in ICT voor een Vast Bedrag per Maand?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat OBI voor uw organisatie kan betekenen. Wij zijn bereikbaar via telefoon op +3188 9008100 of plan direct een afspraak in. Een update over de laatste ICT ontwikkelingen is slechts een gesprek verwijderd.

U kunt ook gebruik van ons terugbelformulier, u wordt dezelfde dag terug gebeld óf op een tijdstip naar uw keuze.

Bel +31(0)889008100 Of wordt u liever teruggebeld?

20 jaar ervaring in ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Ons Team

Alvast kennis maken met onze systeembeheerders, consultants en security officers? Zij zijn de ICT-professionals die dagelijks zorgen dat de ICT van onze klanten werkt.

Ons Team

VERDIEP UW KENNIS EN NEEM GEÏNFORMEERDE BESLISSINGEN

Ontdek Meer over Cyberveiligheid en Compliance

Bij OBI begrijpen we het belang van goed geïnformeerd zijn. Daarom moedigen we u aan om zelf onderzoek te doen naar de cruciale aspecten van cyberveiligheid en compliance. Hieronder vindt u links naar drie waardevolle bronnen die u kunnen helpen een dieper inzicht te krijgen in de materie en de uitdagingen waar uw organisatie mogelijk voor staat:

 1. Basismaatregelen Security volgens het NCSC: “Deze basismaatregelen zou elke organisatie moeten treffen om cyberaanvallen tegen te gaan. Ook bij recente digitale incidenten zien we dat bedrijven en organisaties kwetsbaar zijn als deze maatregelen niet genomen zijn.”
  Lees meer op de website van het Nationaal Cyber Security Centrum van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
 2. Wat gaat de NIS2 richtlijn betekenen voor uw organisatie?: Alles wat u moet weten om u uw organisatie voor te bereiden op de NIS2 richtlijn op de website van het Nationaal Cyber Security Centrum van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
  Tip: Er is ook een NIS2 zelfevaluatie tool op de website van de rijksoverheid.
 3. Het startpunt voor Cybersecurity op de website van de rijksoverheid.nl: Het startpunt naar alle cybersecurity gerelateerde websites van de rijksoverheid.

Door uzelf te verdiepen in deze onderwerpen, kunt u beter begrijpen hoe de OBI ICT scan en onze andere diensten uw organisatie kunnen ondersteunen in het navigeren door het complexe landschap van cyberveiligheid en compliance. Neem voor meer informatie en advies op maat contact met ons op via ons terugbelformulier of bel direct naar 088 900 8100.