OBI ICT Eindhoven: Systeembeheerders die met u meedenken

Bent u ontevreden over uw huidige ICT-leverancier en op zoek een systeembeheerder die met u meedenkt? Dan bent u bij OBI Automatisering aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar levert OBI ICT Eindhoven haar diensten aan ondernemers in de lichtstad. Wij denken met onze klanten mee en zorgen dat zij zich nooit druk hoeven te maken over hun ICT. Want OBI zorgt dat ICT werkt. Altijd. Overal.

100% ICT ontzorging met één centrale contactpersoon voor al uw ICT-zaken

OBI Automatisering is een full service ICT-bedrijf. Dat betekent dat u als klant voor alle ICT-diensten, zoals server- en werkplekbeheerOffice 365software en hardwareVoIP telefoniewifi en webhosting bij ons terecht kunt. Onze systeembeheerders zijn vakkundig en sociaalvaardig waardoor zij iedere ICT gerelateerde vraag voor u kunnen beantwoorden. Zelfs buiten kantooruren staan zij voor u klaar als dat nodig is.

Deze klanten uit Eindhoven kozen voor ICT-beheer door OBI

Systeembeheer en ICT Eindhoven voor een vast bedrag per maand

Als klant van OBI Automatisering wordt u aan het einde van de maand nooit verrast met extra kosten. Door onze ICT-werkzaamheden voor uw organisatie vast te leggen in een servicecontract betaalt u altijd een vast bedrag per maand. Of u nu tien of honderd keer onze helpdesk belt.

QuickScan en ICT-audit met second opinion op uw ICT-omgeving en computernetwerk

Overstappen naar OBI ICT Eindhoven is een makkie. U hoeft zich nergens ongerust over te maken, want wij zorgen ervoor dat de migratie zonder problemen verloopt. Samen met u lopen we dan de volgende stappen door:

  1. Kennismakingsgesprek
  2. QuickScan op uw computernetwerk en advies
  3. Offerte
  4. Projectplan en documentatie
  5. Migratie werkzaamheden
  6. Structureel beheer met serverbewaking en helpdesk
  7. Evaluatie

Bel ons op 040-2620999, of maak gebruik van ons terugbelforumlier, voor een gratis ICT-updategesprek bij u op locatie in Eindhoven. U bent in een uurtje volledig op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van ICT.

Is uw server aan vervanging toe?

Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw mkb-organisatie?

contact

Wat u kunt verwachten van Hét ICT Team: Vakkundig en sociaalvaardig sinds 2001

Wie klant wordt van OBI Automatisering kan rekenen op totale ICT-ontzorging met een vaste vakkundig en sociaalvaardig systeembeheerder die liever problemen voorkomt dan oplost. Niet voor niets worden wij door onze klanten innovatief, flexibel en zakelijk maar toch informeel genoemd.