Systeembeheer Den Bosch

Of uw ICT bij u op locatie of in de cloud staat: Onze systeembeheerders begrijpen dat uw ICT altijd en overal moet werken. Zij zorgen er dan ook voor dat u ICT werkt op de nieuwste ICT-technologieën van Microsoft 365 (voorheen Office 365) en altijd op een hoogwaardige manier beveiligd is.

OBI is gespecialiseerd in systeembeheer voor kantoren en industrie met 20 tot 200 werkplekken en heeft al meer dan 20 ervaring in ICT.

“Onze klanten hoeven in Den Bosch zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Systeembeheer in Den Bosch sinds 2001

uw organisatie in mee moet groeien als dat nodig is. Bij OBI krijgt u altijd een vaste systeembeheerder die voor een vast bedrag per maand uw ICT monitort en ervoor zorg dat uw ICT optimaal voor uw organisatie is ingericht.

Als ISO 27001 gecertificeerd ICT-bedrijf zorgen wij er niet alleen voor dat er binnen onze organisatie veilig met data en persoonsgegevens wordt omgegaan, maar weten we ook precies hoe we uw ICT zo in moeten richten dat u zich in Den Bosch daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

Tarieven & Pakketten

Deze bedrijven gingen u voor

Nooit meer zorgen over uw systeembeheer

Als klant van OBI hoeft u zich in Den Bosch nooit meer zorgen over uw systeembeheer te maken. Wij zorgen ervoor dat iedereen binnen uw organisatie altijd en overal toegang tot uw data heeft waardoor uw bedrijf nooit stil komt te staan. Wij zorgen ervoor dat uw ICT altijd 100% beveiligd is met de laatste beveiligingstechnieken, waardoor uw medewerkers altijd en overal kunnen werken.

Laat u klanten niet wachten door een gebrekkig ICT-landschap en stap eenvoudig over naar systeembeheer van OBI.

Tarieven & Pakketten

Stap eenvoudig over naar systeembeheer van OBI in Den Bosch

Overstappen naar OBI is echt heel eenvoudig. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, onze ICT-professionals zien toe dat de migratie van uw ICT zonder problemen verloopt. Samen met u lopen we dan de volgende stappen door:

 1. Kennismakingsgesprek
 2. QuickScan op uw computernetwerk en advies
 3. Offerte
 4. Projectplan en documentatie
 5. Migratie werkzaamheden
 6. Structureel beheer met serverbewaking en helpdesk
 7. Evaluatie

Maak kennis in Den Bosch met OBI

Wilt u meer weten over wat OBI voor uw organisatie kan betekenen? Dat komen we u graag in Den Bosch vertellen. Liever via Teams of Zoom kennismaken? Dat is natuurlijk geen enkel probleem.  Zo’n kennismakingsgesprek ziet er ongeveer zo uit:

ICT updategesprek

 1. Kennismaken
 2. In kaart brengen van uw ICT situatie
 3. ICT update met de laatste ontwikkelingen die voor uw organisatie van toepassing zijn

Vervolggesprek

 1. QuickScan op uw ICT
 2. Second opinion op uw ICT
 3. Maatwerk advies op uw ICT

Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een kosteloos ICT-updategesprek, waarin u wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?

Dit zeggen klanten over ons

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF

Ons Team

Al sinds 2001 is OBI, Hét ICT-Team actief als ICT-specialist in de regio Den Bosch en heeft menig bedrijf geholpen met ICT vraagstukken. Daarom wordt Hét ICT-Team door klanten omschreven als klantgericht, innovatief, flexibel en zakelijk maar toch formeel.

Medewerkers van OBI zijn niet alleen technisch goed, maar ook beschikken over de nodige sociale vaardigheden om de voor u logische ICT Veghel vragen te vertalen naar technische oplossingen om vervolgens een begrijpelijk antwoord te geven.

Maak kennis met ons team
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN