ICT Automatisering

Als u uw ICT wilt uitbesteden, maar wel ‘in controle’ wilt blijven, dan bent u bij OBI ICT Automatisering aan het juiste adres.

Als ISO 27001 gecertificeerd ICT-automatiseringsbedrijf dragen wij zorg voor hoogwaardige beveiliging van uw data en helpen uw organisatie bij het overstappen naar de cloud. Hierdoor kunnen uw medewerkers altijd en overal werken met de allernieuwste ICT-technologie met Microsoft 365 (voorheen Office 365).

Onze ICT-professionals zorgen ervoor dat uw ICT altijd werkt en dat bij groei van uw organisatie ook uw ICT meegroeit.

 

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Uw ICT voor een vast bedrag per maand

Bij OBI betaalt u altijd een vast bedrag per maand voor uw ICT. Geen verrassingen achteraf. Tevens krijgt uw organisatie een vaste systeembeheerder toegewezen. Met onze 20 jaar ervaring in ICT weten wij dat dit zaken zijn die belangrijk zijn voor u. Net als het feit dat wij ISO 27001 gecertificeerd zijn, wat aantoont dat wij uiterst vertrouwelijk omgaan met gevoelige bedrijfs- en persoonsgegevens.

OBI is gespecialiseerd in ICT Automatisering voor organisaties met 20 tot 200 werkplekken in zowel kantoren als industrie.

Tarieven & Pakketten

Een greep uit onze klanten

Altijd en overal toegang tot uw data

Eigenlijk wilt u maar één ding van uw ICT-specialist: uw organisatie moet altijd aan het werk blijven. Daarom zorgt OBI ICT Automatisering ervoor dat uw ICT niet alleen altijd werkt, maar ook overal. Of uw medewerkers nu op kantoor, thuis of bij een klant zitten, hebben altijd toegang tot uw data. 

Daarnaast is uw ICT 100% beveiligd met de nieuwste technieken. En hoeft u zich nooit meer zorgen over uw ICT te maken.

Tarieven & Pakketten

STAP MOEITELOOS OVER NAAR ICT-AUTOMATISERING VAN OBI

Overstappen naar ICT-bedrijf OBI uit Eindhoven is een fluitje van een cent. U hoeft zich nergens om te bekommeren, want wij zorgen ervoor dat de migratie zonder complicaties verloopt. Samen met u lopen we dan de volgende stappen door:

 1. Kennismakingsgesprek
 2. QuickScan op uw computernetwerk en advies
 3. Offerte
 4. Projectplan en documentatie
 5. Migratie werkzaamheden
 6. Structureel beheer met serverbewaking en helpdesk
 7. Evaluatie

KENNISMAKEN MET OBI?

Wilt u meer weten over wat OBI voor uw organisatie kan betekenen? Dat vertellen we . Zo’n kennismakingsgesprek ziet er ongeveer zo uit:

ICT updategesprek

 1. Kennismaken
 2. In kaart brengen van uw ICT situatie
 3. ICT update met de laatste ontwikkelingen die voor uw organisatie van toepassing zijn

Vervolggesprek

 1. QuickScan op uw ICT
 2. Second opinion op uw ICT
 3. Maatwerk advies op uw ICT

Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een kosteloos ICT-updategesprek, waarin u wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?

20 jaar ervaring in ICT automatisering

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT

Ons team

Wie klant wordt van OBI Automatisering kan rekenen op totale ICT-ontzorging met een vaste vakkundig en sociaalvaardig systeembeheerder die liever problemen voorkomt dan oplost. Niet voor niets worden wij door onze klanten innovatief, flexibel en zakelijk maar toch informeel genoemd.

Maak kennis met ons team
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN