OBI ICT Den Bosch: systeembeheer dat meegroeit met uw bedrijf

Heeft u groeiambities met uw bedrijf? Dan is het altijd fijn om te weten dat uw systeembeheerder met u meegroeit als dat nodig is. Of u nu van vijf naar tien of van twintig naar tachtig medewerkers gaat, OBI groeit gewoon met u mee. Meer servercapaciteit nodig? Geen probleem. Meer telefoonaansluitingen nodig? Zo geregeld. OBI Automatisering zorgt dat iCT werkt. Altijd. Overal.

Een vaste (sociaalvaardige) ICT beheerder voor een vast bedrag per maand

Als klant van OBI ICT Den Bosch krijgt u een eigen systeembeheerder. Eén die duidelijke en begrijpelijke antwoorden op uw al u ICT gerelateerde vragen geeft. Onze systeembeheerders zijn niet alleen sociaalvaardig, maar hebben ook alle ICT kennis in huis die nodig is om u in alle gevallen te helpen. Daarnaast hoeft u als klant niet bang te zijn voor onvoorziene kosten. Bij OBI Automatisering betaalt u een van tevoren afgesproken vast bedrag per maand.

Deze klanten zijn tevreden over de ICT dienstverlening van OBI in Den Bosch en omgeving

Eén contactpersoon voor uw systeembeheer en ál uw overige ICT zaken

OBI Automatisering is een one-stop-shopping ICT-bedrijf. Dat houdt in dat u niet alleen voor uw systeembeheer bij ons terecht kunt, maar ook voor overige ICT-diensten, zoals server- en werkplekbeheerVoIP telefoniesoftware en hardware , Office 365 en wifi. Met andere woorden: u kunt uw volledige systeembeheer en IT vraagstuk bij OBI neerleggen. Dat scheelt u een hoop tijd en frustratie. Als klant krijgt u een vaste systeembeheerder die ook buiten werktijd standby voor u klaar staat bij eventuele storingen.

QuickScan en ICT audit met second opinion op uw ICT omgeving en computernetwerk in Den Bosch

Is uw server aan vervanging toe of bent u klaar met uw huidige ICT partner. Overstappen naar OBI was nog nooit zo makkelijk. Wij zorgen voor een vlekkeloze migratie en nemen u daarbij al het werk uit handen. Als u als klant wordt van OBI gebeurt het volgende:

  • Kennismakingsgesprek
  • QuickScan op uw computernetwerk en advies
  • Offerte
  • Projectplan en documentatie
  • Migratie werkzaamheden
  • Structureel beheer met serverbewaking en helpdesk
  • Evaluatie

Neem contact met ons op door 088-9008100 te bellen, of vul ons terugbelformulier in, voor een gratis ICT-updategesprek bij u in uw eigen kantoor in Den Bosch. U bent binnen een uurtje volledig op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van ICT.

Is uw server aan vervanging toe?

Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw mkb-organisatie?

contact

Maak kennis met Hét ICT Team: Sinds 2001 vakkundig en sociaalvaardig

Met ons ervaren en vakkundig team helpt OBI ICT Den Bosch u graag met uw ICT-vraagstukken. Maak hier kennis met Hét ICT Team.

Gratis ICT update gesprek in Den Bosch

Meer weten over onze ICT-dienstverlening in Den Bosch of meteen een afspraak maken voor een ICT-update gesprek? Neem vandaag nog contact op met Roger Zweegers. Vul ons contactformulier in of bel naar 088-9008100.