Functieomschrijving

Wil jij werken bij het leukste ICT Team van Brabant? Wij zoeken ICT accountmanager die zijn eigen klantenkring wil opbouwen.

Als accountmanager bij OBI ben je verantwoordelijk voor het winnen van nieuwe klanten. Je bent proactief bezig in de frontlinie van het bedrijf met het genereren van New Business: je bouwt een nieuwe klantenkring op in jouw eigen regio (Noord-Brabant).
Jouw flinke dosis enthousiasme zorgt ervoor dat jij de prospects nét zo enthousiast krijgt over OBI als wij zelf. Je presenteert OBI en adviseert de (potentiële) relatie op basis van zijn of haar wensen en behoeften. Hierin heb jij altijd oog voor een optimale ICT-beleving bij de klant en weet hen te overtuigen van onze klantgerichte dienstverlening.

Creativiteit (denken in technische oplossingen) en een commerciële instelling zijn hierbij essentieel. Je werkzaamheden bestaan uit het genereren van nieuwe leads, het nabellen en opvolgen van leads en het plegen van acquisitie om afspraken te maken bij prospects. Op afspraak ga je eerst vertrouwen winnen van de klant zodat je mag meedenken met de klant om de meest optimale mix van ICT-middelen te adviseren zodat de medewerkers van de klant zich niet hoeven bezig te houden met ICT, maar zichzelf 100% bezig kunnen houden met hun eigen vakgebied. Op deze manier bouw je jouw eigen business en klanten op.

Jouw werk

 • Afspraken genereren bij prospects;
 • Plegen van telefonische acquisitie;
 • Het nabellen en opvolgen van leads;
 • Op afspraak gaan naar de klant;
 • Meedenken in en adviseren over technische ICT-oplossingen;
 • Verantwoordelijkheid voor het behalen van de gestelde targets;
 • Managen en uitbouwen van jouw netwerk van klanten.

Arbeidsvoorwaarden

 • Aantal uur per week: 40 uur is een pre
 • Salaris: Marktconform naar ervaring met bonusregeling
 • Vakantiedagen: 25
 • Laptop: ja
 • Auto van de zaak: ja
 • Vergoeding mobiele telefoon: ja
 • Gezellige borrels / etentjes met de collega’s

Over OBI

OBI is een ICT dienstverlener die zich richt op organisaties in het MKB met 20 tot 200 werkplekken die behoefte hebben aan volledige ontzorging op gebied van ICT. In het kort betekent dit dat OBI computernetwerken bedenkt, bouwt en beheert.

Je komt te werken in een dynamisch en vooral ondernemend team, waarin je samen met de directeur de commerciële kar van het bedrijf gaat trekken en opbouwen.

Binnen OBI heerst een open, flexibele en no-nonsense bedrijfscultuur. Mensen kunnen zelfstandig werken en hebben veel verantwoordelijkheid en daarom ook vrijheid in doen en laten. Wij vinden het belangrijk dat wij ons blijven ontwikkelen in ons vakgebied. Daarom is er binnen onze organisatie alle ruimte voor het volgen van trainingen en het bezoeken van evenementen. Wij vinden het fijn om de “externe collega op de werkvloer” te zijn en daarom staan wij als team dan ook dicht bij onze klanten.

OBI levert reeds 20 jaar ICT-diensten op basis van meerjarige contracten aan bedrijven binnen een straal van +/- 50 km rondom Eindhoven. Door de focus te leggen op een gerichte doelgroep van 20 tot 200 werkplekken kan OBI zijn klanten optimaal bedienen. Want, wie niet kiest wordt niet gekozen! Hierdoor hebben we door de jaren heen een brede en trouwe klantenkring gecreëerd, waardoor de continuïteit gehandhaafd blijft.

“Ik heb OBI zelf 20 jaar geleden opgericht en ik sta in voor onze mensen en onze dienstverlening. We bieden maatwerk ICT-dienstverlening gebaseerd op standaard producten voor klanten in Noord-Brabant. We zijn nu met 12 mensen en we zijn klaar voor de volgende stap om door te groeien. Hiervoor zoek ik iemand die samen met mij de kar wil trekken op commercieel gebied.”
Roger Zweegers (Directeur)

Een greep uit onze klanten

Wordt jij onze nieuwe accountmanager?

Ben jij toe aan je volgende stap in je carrière en je hebt social skills? Dan voel jij je thuis bij ons. Bel of mail dan naar OBI en vraag naar Roger Zweegers.
Bellen: 088-9008100
Mailen: roger@obi.nl

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. (Nee,  echt niet!)