Systeembeheer Eindhoven

Of uw ICT bij u op locatie staat of u heeft uw ICT in de cloud; Als u voor uw vestiging in Eindhoven systeembeheer uitbesteed aan ons team van systeembeheerders, dan zorgen zij ervoor dat uw ICT werkt. Altijd. Overal. Ook als uw organisatie groeit zorgen deze systeembeheer professionals voor de best passende ICT-oplossingen, waardoor uw ICT probleemloos meegroeit. En altijd met de nieuwste technologie van Microsoft 365 (voorheen Office 365).

Als ISO 27001 gecertificeerd ICT-bedrijf staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. U kunt er dan ook van op aan dat wij veilig met uw data omgaan en dat uw data hoogwaardig door ons beveiligd wordt.

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Transparante systeembeheer Kosten en Tariefstructuren

Bij OBI begrijpen we dat transparantie in kosten essentieel is voor middelgrote bedrijven. Daarom streven we ernaar om vooraf duidelijkheid te bieden over alle aspecten van onze tariefstructuur. We hanteren een flexibel prijsmodel, waarbij diensten zoals serverbeheer, systeembeheer en helpdeskondersteuning voor een vast bedrag per maand worden aangeboden vanaf onze vestiging in Eindhoven, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Voor hardware en software geldt een vaste marge van 15%, die de kosten dekt voor advies, inkoopafhandeling, en garantieprocedures.

Onze uurtarieven zijn competitief en reflecteren de expertise van ons team: €95 voor systeembeheerders, €115 voor senior systeembeheerders, en €135 voor onze topexperts in consultancy en projectmanagement.

Terugbel formulier

Bereikbaarbare syteembeheer Support en Helpdesk Diensten

Klantenservice is de ruggengraat van elk succesvol bedrijf, en bij OBI nemen we dit zeer serieus. Onze helpdesk en systeembeheerders staan elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor u klaar vanaf onze vestiging in Eindhoven, met een speciale storingsdienst voor dringende zaken buiten deze uren.

Wij garanderen dat e-mailvragen binnen een werkdag worden aangepakt en dat telefonische ondersteuning direct beschikbaar is. Verder zorgen onze geavanceerde monitoring- en serverbewaking systemen ervoor dat uw ICT-infrastructuur continu in de gaten wordt gehouden, zodat we proactief kunnen handelen bij het minste of geringste teken van een probleem.

Back-up en Disaster Recovery Oplossingen

De continuïteit van uw bedrijf is essentieel, en bij OBI bieden we geavanceerde back-up en disaster recovery-oplossingen om ervoor te zorgen dat uw data altijd beschermd en herstelbaar is. We adviseren een gelaagde back-upstrategie, inclusief onsite en offsite back-ups, evenals airgapped oplossingen om bescherming te bieden tegen ransomware-aanvallen. Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat u snel toegang heeft tot uw gegevens, zelfs in het geval van een calamiteit, waardoor uw bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder ondervindt.

Een greep uit onze klanten

Diepgaande Systeembeheer expertise in diverse sectoren

Met een kwart eeuw aan ervaring heeft OBI zich bewezen als een deskundige partner in uiteenlopende sectoren op gebied van systeembeheer en ICT outsourcing. Van bouw en vastgoed tot financiële en juridische dienstverlening, industrie, transport en logistiek en de agrarische sector, we hebben diepgaande kennis opgedaan die ons in staat stelt om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Onze brede ervaring verzekert ons van een sterke positie, zelfs in tijden van economische fluctuaties, doordat we niet afhankelijk zijn van één specifieke sector.

Terugbel formulier

Schaalbare en Aanpasbare ICT-Oplossingen

Bij OBI richten we ons op het leveren van flexibele en schaalbare ICT-oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor middelgrote ondernemingen. Onze geavanceerde IT-infrastructuren en cybersecurity-oplossingen zijn op maat gemaakt om complexe bedrijfsprocessen te ondersteunen en te beschermen, met het oog op het waarborgen van de integriteit en continuïteit van uw bedrijfsvoering. Dit stelt ons in staat om samen met u een robuuste digitale omgeving te creëren die niet alleen voldoet aan uw huidige behoeften maar ook flexibel genoeg is om mee te groeien met uw ambities.

Daarnaast bieden onze schaalbare cloudoplossingen de mogelijkheid om uw opslag en applicatiebehoeften dynamisch aan te passen, zodat u kunt besparen indien nodig of op een veilige manier kunt opschalen met een snelle onboarding van nieuwe medewerkers.

Tevreden klanten

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF

Compliance en Regelgeving in ICT: NIS2 en AVG

Bij OBI garanderen we naleving van zowel lokale als internationale wet- en regelgeving, waaronder AVG en NIS2, essentieel voor bedrijven in gereguleerde sectoren. Onze ISO 27001 certificering onderstreept onze toewijding aan strenge informatiebeveiligingsstandaarden.

We voeren jaarlijks een grondige ICT-scan en interne audits uit, niet alleen om onze eigen beheersmaatregelen te evalueren, maar ook om de technische beheersmaatregelen uit Annex A van ISO 27001 te verifiëren.

Via ons AVGOnline.nl portaal bieden we bovendien gespecialiseerde ondersteuning om te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de AVG privacy wetgeving. Met onze unieke aanpak en specifieke scans zorgen we ook voor compliance met de NIS2 wetgeving, door maatwerk beheersmaatregelen te implementeren die afgestemd zijn op de unieke behoeften van uw organisatie.

Wat OBI uniek maakt

Wat OBI onderscheidt, is onze combinatie van internationale standaarden en persoonlijke, regionale service. Onze ISO 27001 certificering en geïntegreerde compliance oplossingen bieden een stevige basis, terwijl onze op maat gemaakte diensten en diepgaande sectorervaring ons in staat stellen om unieke waarde te bieden. Ons toegewijde team is gericht op het bouwen van sterke relaties en het leveren van uitzonderlijke service, waardoor we niet alleen een leverancier, maar een ware partner in uw succes zijn.

Terugbel formulier

Overstappen naar systeembeheer van OBI

Overstappen naar systeembeheer van OBI uit Eindhoven is gemakkelijk. U hoeft zich nergens zorgen om te maken, wij zorgen dat de migratie probleemloos verloopt. Samen met u lopen we dan de volgende stappen door:

  • Vrijblijvende Kennismaking: We starten met een gesprek om uw specifieke behoeften en wensen te begrijpen.
  • ICT-Scan: Vervolgens voeren we een gedetailleerde scan uit om een nauwkeurig beeld van uw huidige ICT-infrastructuur te krijgen.
  • Persoonlijk Advies: Op basis van de scan bieden we op maat gemaakt advies om uw ICT te optimaliseren.
  • Doorlopende Support: Ons team staat continu voor u klaar met support om uw ICT soepel te laten draaien.
  • Periodieke Evaluaties: We houden regelmatige evaluaties om te zorgen dat uw ICT-infrastructuur blijft voldoen aan uw bedrijfsbehoeften en groei.

Kennismakingsgesprek plannen

Ons doel is helder: uw ICT-zorgen volledig wegnemen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat OBI voor uw organisatie kan betekenen. Wij zijn bereikbaar via telefoon op +3188 9008100 of plan direct een afspraak in. Een update over de laatste ICT ontwikkelingen is slechts een gesprek verwijderd.

U kunt ook gebruik van ons terugbelformulier, u wordt dezelfde dag terug gebeld óf op een tijdstip naar uw keuze.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?

Ons Team

Maak ook eens kennis met onze vakkundige en sociaalvaardige systeembeheerders. Zij zijn de ICT-professionals die dagelijks zorgen dat de ICT van onze klanten werkt.

Ons Team
 • NIS2 treedt in vanaf okt 2024

  NIS2 treedt in vanaf okt 2024

  Lees hier alles over de nieuwe NIS2 wetgeving. Wat dit voor uw organisatie betekent en de unieke methode van OBI om uw organisatie voor te bereiden.

  Lees meer
 • Cyber Security Awareness

  Cyber Security Awareness

  In deze training leren we uw medewerkers cyberdreigingen herkennen en voorkomen. Natuurlijk in combinatie met phishing (nep e-mail) simulatie

  Lees meer

VERDIEP UW KENNIS EN NEEM GEÏNFORMEERDE BESLISSINGEN

Ontdek Meer over Cyberveiligheid en Compliance

Bij OBI begrijpen we het belang van goed geïnformeerd zijn. Daarom moedigen we u aan om zelf onderzoek te doen naar de cruciale aspecten van cyberveiligheid en compliance. Hieronder vindt u links naar drie waardevolle bronnen die u kunnen helpen een dieper inzicht te krijgen in de materie en de uitdagingen waar uw organisatie mogelijk voor staat:

 1. Basismaatregelen Security volgens het NCSC: “Deze basismaatregelen zou elke organisatie moeten treffen om cyberaanvallen tegen te gaan. Ook bij recente digitale incidenten zien we dat bedrijven en organisaties kwetsbaar zijn als deze maatregelen niet genomen zijn.”
  Lees meer op de website van het Nationaal Cyber Security Centrum van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
 2. Wat gaat de NIS2 richtlijn betekenen voor uw organisatie?: Alles wat u moet weten om u uw organisatie voor te bereiden op de NIS2 richtlijn op de website van het Nationaal Cyber Security Centrum van het ministerie van Justitie en Veiligheid.
  Tip: Er is ook een NIS2 zelfevaluatie tool op de website van de rijksoverheid.
 3. Het startpunt voor Cybersecurity op de website van de rijksoverheid.nl: Het startpunt naar alle cybersecurity gerelateerde websites van de rijksoverheid.

Door uzelf te verdiepen in deze onderwerpen, kunt u beter begrijpen hoe de OBI ICT scan en onze andere diensten uw organisatie kunnen ondersteunen in het navigeren door het complexe landschap van cyberveiligheid en compliance. Neem voor meer informatie en advies op maat contact met ons op via ons terugbelformulier of bel direct naar 088 900 8100.