Serverbeheer

Met ICT-outsoursing van OBI wordt u volledig (of gedeeltelijk) ontzorgd op ICT-gebied en dus ook op gebied van serverbeheer. ISO 27001 gecertificeerd ICT-bedrijf uit OBI uit Eindhoven zorgt er namelijk voor dat u en uw medewerkers altijd en overal veilig kunnen werken. Wij zorgen altijd voor hoogwaardige beveiliging van uw bestanden en dat u met de nieuwste ICT-technologieën van Microsoft 365 (voorheen Office 365) werkt.

Wij beheren uw complete serverpark op afstand, maar zullen indien nodig gegarandeerd binnen twee uur bij u op locatie zijn bij eventuele storingen. Wilt u overstappen naar de cloud? OBI regelt het voor u.

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Meer dan 20 jaar ervaring in serverbeheer

OBI heeft al meer dan 20 jaar ervaring in serverbeheer voor kantoren en industrie. Omdat wij gespecialiseerd zijn in serverbeheer voor organisaties met 20 tot 200 werkplekken is het voor ons geen probleem om uw ICT mee te laten groeien mocht dat nodig zijn.

Enkele andere voordelen die bij het serverbeheer van OBI horen zijn bijvoorbeeld dagelijkse back-up controle, structurele beheerdocumentatie, preventief beheer op serverpark door periodiek installeren updates en antivirusdefinities, controleren logbestanden en uw servers worden actief bewaakt door de aansluiting op ons centrale monitoringsysteem.

Bij OBI krijgt u een vaste systeembeheerder en betaalt u een vast bedrag per maand.

Tarieven & pakketten

Een greep uit onze klanten

Nooit meer zorgen over uw serverbeheer

Als klant van OBI hoeft u zicht nooit meer zorgen te maken om uw ICT en dus ook niet over uw serverbeheer. Uw vaste systeembeheerder zorgt ervoor dat u en uw medewerkers altijd en overal toegang tot uw data hebben en dat deze altijd 100% beveiligd is door middel van de nieuwste technieken.

Laat uw klanten niet wachten en stap eenvoudig over naar serverbeheer van OBI.

ICT-updategesprek

STAP EENVOUDIG OVER NAAR SERVERBEHEER VAN OBI

Overstappen naar ICT-bedrijf OBI uit Eindhoven is heel gemakkelijk. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. Wij zorgen ervoor dat de migratie zonder complicaties verloopt. Samen met u lopen we dan de volgende stappen door:

 1. Kennismakingsgesprek
 2. QuickScan op uw computernetwerk en advies
 3. Offerte
 4. Projectplan en documentatie
 5. Migratie werkzaamheden
 6. Structureel beheer met serverbewaking en helpdesk
 7. Evaluatie

Maak kennis met OBI

Wilt u meer weten over wat OBI voor uw organisatie kan betekenen? Dat vertellen we u graag in een kennismakingsgesprek. Zo’n gesprek ziet er ongeveer zo uit:

ICT updategesprek

 1. Kennismaken
 2. In kaart brengen van uw ICT situatie
 3. ICT update met de laatste ontwikkelingen die voor uw organisatie van toepassing zijn

Vervolggesprek

 1. QuickScan op uw ICT
 2. Second opinion op uw ICT
 3. Maatwerk advies op uw ICT

Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een kosteloos ICT-updategesprek, waarin u wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?

20 jaar ervaring in serverbeheer

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

ONS TEAM

Maak ook eens kennis met onze vakkundige en sociaalvaardige systeembeheerders. Zij zijn de ICT-professionals die dagelijks zorgen dat de ICT van onze klanten werkt.

Ons Team
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN