fbpx

Onze missie, visie en kernwaarden

Missie: Wij beloven dat ICT werkt. Altijd. Overal. Wij geloven dat medewerkers van onze klanten kunnen uitblinken in hun vak als ‘hun ICT gewoon werkt’.

Visie: De verwachting van de eindgebruiker ten aanzien van de ICT is aan het veranderen; “ICT is geen thema meer, het is gewoon iets wat we gebruiken.” Hiervoor is het nodig dat de eindgebruiker wordt ondersteund door een betrokken ICT’er die niet alleen technisch vaardig is, maar ook sociaal vaardig is en meedenkt. Daarom zijn wij het ICT team; eerlijk, betrouwbaar, dienstverlenend, samenwerkend en sociaal.

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Activiteiten van OBI

OBI levert ICT-oplossingen voor het mkb met betrekking tot computernetwerken binnen een kantooromgeving. Wij streven naar totale ontzorging op het gebied van ICT voor onze klanten.

Daarom biedt OBI naast ICT-diensten zoals systeembeheer en online werkplekken ook de diensten als Office 365 zakelijkVoIP telefonie, advies soft- en hardwarewifi en server back-up .

 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN

20 jaar ICT-ervaring

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud GOODHABITZ
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Jeroen Smulders SCHOOTEN ADVIES

Bedrijfsstructuur van OBI

De werkmaatschappijen OBI Automatisering, OBI Webhosting en ISO Privacy Advies B.V. vallen onder de holding OBI ICT B.V.

 

Bedrijfscultuur van OBI

Binnen OBI heerst een open en flexibele bedrijfscultuur. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen op hun vakgebied. Daarom is er binnen onze organisatie alle ruimte voor het volgen van trainingen, het bezoeken van congressen en het bijwonen van vakgerelateerde lezingen. Hierdoor zijn alle OBI-medewerkers specialisten op hun vakgebied. U leest alles over onze mensen op de pagina Ons Team.

Continuïteit van OBI

Sinds 1 januari 2001 levert OBI ICT-diensten op basis van meerjarige contracten. Bedrijven binnen een straal van 100 km rondom Eindhoven, met een grootte van 10 tot 100 computerwerkplekken, vormen onze doelgroep. Door de focus te leggen op een gerichte doelgroep kan OBI zijn klanten optimaal bedienen. Hierdoor hebben we door de jaren heen een trouwe klantenkring gecreëerd, waardoor de continuïteit gehandhaafd blijft.

Onderscheidend vermogen van OBI

Hét ICT Team van OBI blinkt uit door haar persoonlijke manier van communiceren en heldere terugkoppeling.
Uw medewerkers ontzorgen in ICT, zodat zij kunnen uitblinken in hun vak. Dat is de missie van OBI.

Missie en visie "Old school"

Missie
“Uw medewerkers ontzorgen in ICT zodat zij kunnen uitblinken in hun vak. Hiervoor zijn systeembeheerders met social skills noodzakelijk! Kortom: Duidelijke taal in Digitaal !”

Visie
“OBI een autonoom groeiende organisatie laten zijn. Door het steeds verbeteren van de kwaliteit van onszelf, onze producten en het te leveren werk, worden klanten onze ambassadeurs.”

Missie en visie "Nieuwe stijl"

(Simon Sinek)

Why?
Uw medewerkers laten uitblinken in hun vak door te ontzorgen in ICT. Dat is de missie van OBI.

How?
Om OBI-ICT ondersteuning te kunnen bieden is het nodig een brug te slaan tussen de mens en ICT. Hiervoor zijn OBI systeembeheerders met social skills noodzakelijk. Kortom, de medewerkers van OBI gebruiken:
“Duidelijke taal in digitaal!”

What?
OBI is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT omgevingen m.b.t. servers en computerwerkplekken en VOIP telefonie.

Passie + Talent = Energie

Talent

OBI mensen blinken uit door hun persoonlijke manier van communiceren en heldere terugkoppeling.
OBI mensen willen onderscheidend zijn door sterk te zijn in communicatie. Dat uit zich in een goede terugkoppeling, meedenken met de klant en heldere antwoorden. Kortom: “Duidelijke taal in digitaal!”

Passie

ICT evolueert en fascineert! Van mainframe naar thuis computers, van thuis computers naar het internet, van het internet naar de cloud. En wij zitten middenin en bovenop alle ontwikkelingen! Wij zijn ICT-ers die wél van verandering houden.

Een greep uit onze klanten

Is uw server aan vervanging toe?

OBI beheert uw servers en garandeert een goede werkplek. OBI staat voor persoonlijke aandacht, kennis, kwaliteit en passie. Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een vrijblijvend ICT-updategesprek van een uur, waarin u vrijblijvend wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?