fbpx

Office 365 zakelijk

Wilt u overstappen op Office 365 zakelijk? Bent u zich aan het oriënteren op ‘het nieuwe werken’ en/of ‘werken in de cloud’? Heeft u vragen over de veiligheid van uw bedrijfsgegevens? Of wilt u weten of Office 365 de meest geschikte oplossing is voor uw bedrijf? OBI Automatisering informeert u graag over de mogelijkheden.

Office 365 zorgt ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot uw bedrijfsnetwerk, want bedrijfsdocumenten, programma’s, e-mail en agenda’s staan allemaal in de Microsoft cloud. Hierdoor hoeft niet meer naar kantoor om in te loggen op uw bedrijfsnetwerk.

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Is Office 365 zakelijk wel geschikt voor mijn bedrijf?

ICT bedrijf OBI biedt maatwerk. Daarom geloven wij niet in het aanbieden van standaardpakketten. Ook niet als het om Office 365 zakelijk gaat. Wij gaan liever eerst met u in gesprek over uw ICT wensen. Voor nu én voor in de toekomst. Samen kijken we of Office 365 de beste oplossing is voor uw bedrijf. Want laten we eerlijk zijn; er zijn ook nog andere mogelijkheden.

Wij begrijpen daarnaast heel goed als u nog vragen heeft over de veiligheid, het overstappen en hoe OBI omgaat met eventuele problemen. Op die vragen geven we graag antwoord!

Kijken welk pakket bij uw bedrijf past?

Tarieven & pakketten

Overstappen naar Office 365 zakelijk was nog nooit zo eenvoudig

Heeft u, met of zonder onze hulp, de knoop doorgehakt en besloten dat u overstapt naar Office 365? Wij helpen u graag daarbij. Kiest u voor OBI Automatisering, dan brengen we eerst de huidige stand van zaken binnen uw bedrijf in kaart, maken daarna een migratieplan en zorgen dan voor een vlekkeloze overstap naar Office 365 zakelijk. Uiteraard zijn we op de dag van de ‘verhuizing’ bij u op locatie.

Ook na de verhuizing staan we graag voor u klaar. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een systeembeheer onderhoudscontract. Voor een vast bedrag per maand zorgt OBI er dan voor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw systeembeheer. We controleren dan dagelijks uw netwerk en zorgen dat het steeds voorzien is van de meest recente updates. Bij vragen of eventuele problemen kunt u direct en rechtstreeks contact opnemen met uw vaste systeembeheerder.

Toch liever een andere oplossing dan Office 365? Vragen over systeembeheer, VoIP telefonie (bellen via internet), ICT uitbesteden of andere ICT diensten? ICT-bedrijf OBI helpt u graag verder!

Meer weten over wat OBI voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een ICT update gesprek. Vul ons contactformulier in of bel naar 088-9008100.

Stap zorgeloos over
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN

20 jaar ervaring in ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Is uw server aan vervanging toe?

OBI beheert uw servers en garandeert een goede werkplek. OBI staat voor persoonlijke aandacht, kennis, kwaliteit en passie. Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een vrijblijvend ICT-updategesprek van een uur, waarin u vrijblijvend wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?