fbpx

Managed Services

Wilt u dat uw ICT-afdeling meer aan innovatie en systeemontwikkeling toekomt? Kies er dan voor om het beheer van uw ICT zo veel mogelijk uit te besteden met Managed Services.

OBI biedt u een geheel op een maat gemaakte ICT-totaaloplossing. Wij verzorgen het functioneel en technisch beheer van uw ICT-infrastructuur, zodat de continuïteit altijd gewaarborgd is. Dat levert ook nog eens kostenbesparing op doordat wij dit werk dedicated en dus efficiënt kunnen doen.

Stap eenvoudig over

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

De voordelen van Managed Services voor uw bedrijf:

 • Uw gehele ICT-infrastructuur wordt proactief beheerd
 • Samenwerking met uw eigen systeembeheerders is altijd mogelijk
 • U kiest voor de actuele kennis, ervaring en expertise van OBI
 • Door de gewaarborgde continuïteit kunt u zich richten op uw core business
 • Uw ICT verandert net zo flexibel als uw bedrijf doet

Wilt u uw bedrijf ook laten genieten van de Managed Services van OBI?

Neem contact met ons op
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN

Een greep uit de diensten binnen onze Managed Services:

ICT Beheer

Uw gehele infrastructuur werkt optimaal en dankzij Managed Services kunt u wel 25% kosten besparen op het beheer van uw ICT. Elke werkplek, server en database werkt perfect.

ICT Monitoring

We houden graag voor u in de gaten of uw cruciale bedrijfsprocessen wel goed werken. Mocht er een potentieel probleem zijn, dan signaleren we dat vroeg en kunnen we actie ondernemen voordat u er iets van merkt.

ICT Servicedesk

Welk ICT-probleem er ook speelt binnen uw bedrijf, onze experts lossen het op. Zo werkt elke medewerker zo productief mogelijk.

ICT Migratie

Overstappen naar een andere ICT-infrastructuur kan behoorlijk complex zijn. Wij hebben de ervaring waarmee u verder komt. Laat ons het regelen en u heeft er geen omkijken naar.

Databasebeheer

Elke database waarmee uw bedrijf verbonden is, moet altijd optimaal functioneren. Anders daalt de productiviteit hard. Wij zorgen voor databasebeheer waarop u kunt vertrouwen.

Offsite back-up

U moet er niet aan denken dat er iets gebeurt waardoor uw bestanden, applicaties en databases niet meer functioneren. Om extra veiligheid te verzekeren, regelen wij volwaardige offsite back-ups voor u, zodat u na een calamiteit zo snel mogelijk weer verder kunt.

Hoge beschikbaarheid

Systemen waarmee uw bedrijf werkt moeten liefst altijd beschikbaar zijn. Wij zorgen voor een zo hoog mogelijke beschikbaarheid, eventueel met een stand-by systeem achter de hand.

Serverbeheer

Er staat een goudmijn aan data, software en gebruikersinstellingen opgeslagen op uw bedrijfsservers. Wij monitoren ze voor u en grijpen proactief in als dat nodig is om de veiligheid te garanderen.

Werkplekbeheer

Uw laptops, desktops, software en randapparatuur moet gewoon functioneren, zo simpel is het. Daarom zorgen wij voor uitmuntend werkplekbeheer. Hebben uw medewerkers vragen, dan helpen wij ze op locatie of van afstand.

Meer informatie

Deze klanten kozen voor ICT-beheer van OBI

Uw ICT uitbesteden aan OBI Automatisering

Wilt u altijd optimale ICT-dienstverlening? Maak dan gebruik van Managed Services van OBI en neem contact op met Roger Zweegers door te bellen naar 088-9008100. Wilt u liever teruggebeld worden? Klik dan op onderstaande knop!

Ik word liever teruggebeld

20 jaar ervaring in ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES