ICT Valkenswaard

Wilt u uw ICT gedeeltelijk of volledig uitbesteden? Overstappen naar de cloud en van alle voordelen van de nieuwste technieken van Microsoft 365 (voorheen Office 365) genieten? Dan bent u bij ISO 27001 gecertificeerd ICT-bedrijf OBI aan het juiste adres. Ons team van ICT-professionals zorgen ervoor dat uw ICT altijd en overal werkt en te allen tijde hoogwaardig beveiligd is.

Wij zijn gespecialiseerd in kantoren en industrie in Valkenswaard.

“Onze klanten in Valkenswaard hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Meer dan 20 jaar ervaring in ICT

Al meer dan 20 jaar is OBI gespecialiseerd in ICT voor kantoren en industrie. Wij weten dan ook als geen ander dat uw ICT altijd en overal moet werken. Ook als uw organisatie groeit. Dan zorgen wij dat uw ICT, zonder dat uw medewerkers er last van hebben, automatisch meegroeit.

OBI is gespecialiseerd is in bedrijven met 20 tot 200 werkplekken. Als klant van OBI krijgt u een vaste systeembeheerder voor een vast bedrag per maand. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze klanten beoordelen ons dan ook niet voor niets met een 8,6 voor klantvriendelijkheid.

Tarieven & Pakketten

Een greep uit onze klanten

Nooit meer zorgen over uw ICT Valkenswaard

Als klant van OBI hoeft u zicht nooit meer zorgen te maken over uw ICT. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd kunnen werken en overal toegang tot uw data hebben. Of ze nu op kantoor, in de trein of bij een klant werken, wij zorgen dat uw organisatie nooit stil staat.

Laat u klanten dus niet wachten en stap eenvoudig over naar OBI.

Tarieven & Pakketten

STAP EENVOUDIG OVER NAAR ICT VAN OBI

Overstappen naar OBI is een makkie. Maakt u zich vooral nergens druk over. Onze ICT-professionals zorgen dat de overstap zonder problemen verloopt. Samen met u lopen we dan de volgende stappen door:

 1. Kennismakingsgesprek
 2. QuickScan op uw computernetwerk en advies
 3. Offerte
 4. Projectplan en documentatie
 5. Migratie werkzaamheden
 6. Structureel beheer met serverbewaking en helpdesk
 7. Evaluatie

KENNISMAKEN MET EEN ICT-UPDATEGESPREK

Wilt u weten wat OBI voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen dat graag bij u vertellen. Hebt u liever een kennismakingsgesprek via Teams of Zoom, dan is dat ook geen enkel probleem.  Zo’n kennismakingsgesprek ziet er ongeveer zo uit:

ICT updategesprek

 1. Kennismaken
 2. In kaart brengen van uw ICT situatie
 3. ICT update met de laatste ontwikkelingen die voor uw organisatie van toepassing zijn

Vervolggesprek

 1. QuickScan op uw ICT
 2. Second opinion op uw ICT
 3. Maatwerk advies op uw ICT

Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een kosteloos ICT-updategesprek, waarin u wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?

20 jaar ervaring in ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Ons team

Al sinds 2001 is OBI, Hét ICT-Team actief als ICT-specialist in de regio Veghel en heeft menig bedrijf geholpen met ICT vraagstukken. Daarom wordt Hét ICT-Team door klanten omschreven als klantgericht, innovatief, flexibel en zakelijk maar toch formeel.

Onze medewerkers zijn niet alleen technisch goed, maar beschikken over de nodige sociale vaardigheden om de voor u logische ICT Valkenswaard vragen te vertalen naar technische oplossingen om vervolgens een begrijpelijk antwoord te geven.

Maak kennis met ons team
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN