fbpx

ICT Valkenswaard

OBI is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT-omgevingen met betrekking tot servers en werkplekken, VoIP telefonie en online backup voor industriële bedrijven in de omgeving van Veghel.

Bent u ontevreden over uw huidige ICT-leverancier en op zoek een systeembeheerder die met u meedenkt? Dan bent u bij OBI Automatisering aan het juiste adres. Al 20 jaar levert OBI ICT  haar diensten aan ondernemers in Valkenswaard.

Wij denken met onze klanten mee en zorgen dat zij zich nooit druk hoeven te maken over hun ICT Valkenswaard. Want OBI zorgt dat ICT werkt. Altijd. Overal.

Kijk eens naar onze pakketen ICT in de Cloud en ICT In-House of vraag een geheel vrijblijvend en gratis ICT-updategesprek aan.

Stap eenvoudig over

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Eén centrale contactpersoon voor al uw ICT-zaken

OBI Automatisering is een full service ICT-bedrijf de omgeving van Valkenswaard. Dat betekent dat u als klant voor alle ICT-diensten, zoals server- en werkplekbeheerOffice 365software en hardwareVoIP telefoniewifi en webhosting bij ons terecht kunt.

Onze systeembeheerders zijn vakkundig en sociaal vaardig waardoor zij iedere ICT-gerelateerde vraag voor u kunnen beantwoorden. Zelfs buiten kantooruren staan zij voor u klaar als dat nodig is.

Neem contact met ons op

Systeembeheer voor een vast bedrag per maand

Als klant van OBI Automatisering wordt u aan het einde van de maand nooit verrast met extra kosten. Door onze ICT-werkzaamheden voor uw organisatie vast te leggen in een servicecontract betaalt u altijd een vast bedrag per maand. Of u nu tien of honderd keer onze helpdesk belt.

Tarieven & Pakketten
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN

Een greep uit onze klanten

Stap zorgeloos over naar ICT-automatisering van OBI

Overstappen naar OBI ICT Valkenswaard is een makkie. U hoeft zich nergens ongerust over te maken, want wij zorgen ervoor dat de migratie zonder problemen verloopt. Samen met u lopen we dan de volgende stappen door:

 1. Kennismakingsgesprek
 2. QuickScan op uw computernetwerk en advies
 3. Offerte
 4. Projectplan en documentatie
 5. Migratie werkzaamheden
 6. Structureel beheer met serverbewaking en helpdesk
 7. Evaluatie

Bel ons op 088-9008100, of maak gebruik van ons terugbelforumlier, voor een gratis ICT-updategesprek bij u op locatie in Valkenswaard. U bent in een uurtje volledig op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van ICT Valkenswaard.

20 jaar ervaring in ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Over OBI: Sinds 2001 hét ICT Valkenswaard team

Al sinds 2001 is OBI, Hét ICT-Team actief als ICT-specialist in de regio Veghel en heeft menig bedrijf geholpen met ICT vraagstukken. Daarom wordt Hét ICT-Team door klanten omschreven als klantgericht, innovatief, flexibel en zakelijk maar toch formeel.

Medewerkers van OBI zijn niet alleen technisch goed, maar ook beschikken over de nodige sociale vaardigheden om de voor u logische ICT Valkenswaard vragen te vertalen naar technische oplossingen om vervolgens een begrijpelijk antwoord te geven.

Maak kennis met ons team

Is uw server aan vervanging toe?

OBI beheert uw servers en garandeert een goede werkplek. OBI staat voor persoonlijke aandacht, kennis, kwaliteit en passie. Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een vrijblijvend ICT-updategesprek van een uur, waarin u vrijblijvend wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?