Server- en werkplekkenbeheer

Een goede werkplek is belangrijk en onmisbaar voor iedere organisatie. U wilt immers dat uw medewerkers altijd en overal veilig kunnen werken. Als u uw ICT uitbesteedt aan de ICT-professionals van ISO 27001 gecertificeerd ICT-bedrijf OBI zorgen zij ervoor dat uw servers betrouwbaar en non-stop operationeel kunnen functioneren.

Niet alleen met uw eigen software, maar ook met de nieuwste ICT-technologiën die Microsoft 365 (voorheen Office 365) te bieden heeft. Wij zorgen er met onze server- en werkplekkenbeheer tenslotte voor dat uw ICT werkt. Altijd. Overal.

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Meer dan 20 jaar ervaring in server- en werkplekbeheer

Of het nu gaat om het verhelpen van storingen, preventief beheer zoals het installeren van updates of het structureel beheer van documentatie. OBI zorgt voor alles. Omdat onze systeembeheerders niet alleen technisch onderlegt zijn, maar ook beschikken over de nodige sociale vaardigheden, vertalen zij ook uw logische ICT-vragen naar technische oplossingen.

OBI heeft meer dan 20 jaar ervaring in server- en werkplekkenbeheer voor kantoren en industrie met 20 tot 200 werkplekken. Wij weten wat de waarde van een vaste systeembeheerder voor u is en dat u het fijn vindt om een vast bedrag per maand te betalen voor uw ICT. Onze klanten beoordelen onze diensten niet voor niets met een 8,6.

Prijzen & Tarieven

Een greep uit onze klanten

Nooit meer zorgen om uw ICT

Server- en werkplekbeheer van OBI betekent dat u zich nooit meer zorgen om uw ICT hoeft te maken. Ons team van systeembeheerders zorgt te allen tijde voor dat u en uw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot uw data, waardoor uw organisatie altijd door blijft werken en klanten nooit hoeven te wachten omdat ‘het systeem’ niet werkt.

Wij zorgen ervoor dat uw ICT dag en nacht 100% beveiligd is met de allernieuwste technieken, zodat u met een gerust hart aan uw organisatie kan werken.

Tarieven en pakketten

Stap eenvoudig en veilig over naar OBI

Overstappen naar OBI was nog nooit zo makkelijk. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Wij zorgen voor alles. Samen met u lopen we dan de volgende stappen door:

 1. Kennismakingsgesprek
 2. QuickScan op uw computernetwerk en advies
 3. Offerte
 4. Projectplan en documentatie
 5. Migratie werkzaamheden
 6. Structureel beheer met serverbewaking en helpdesk

Maak kennis met OBI

Weten wat OBI voor uw organisatie kan betekenen? Bel snel voor een kennismakingsgesprek. Dat ziet er ongeveer zo uit:

ICT updategesprek

 1. Kennismaken
 2. In kaart brengen van uw ICT situatie
 3. ICT update met de laatste ontwikkelingen die voor uw organisatie van toepassing zijn

Vervolggesprek

 1. QuickScan op uw ICT
 2. Second opinion op uw ICT
 3. Maatwerk advies op uw ICT

Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een kosteloos kennismakingsgesprek, waarin u wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Terugbelformulier

20 jaar server- en werkplekkenbeheer in Eindhoven

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Ons Team

Wie klant wordt van OBI Automatisering kan rekenen op totale ICT-ontzorging met een vaste vakkundig en sociaalvaardig systeembeheerder die liever problemen voorkomt dan oplost. Niet voor niets worden wij door onze klanten innovatief, flexibel en zakelijk maar toch informeel genoemd.

Maak kennis met ons team!

Ons Team
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN