fbpx

Server en werkplekken beheer

Een goede werkplek is belangrijk en onmisbaar voor uw organisatie. Een werkplek waarbij u niet bezig hoeft te zijn met uw server en bijkomende technische details, storingen en/of problemen. Een werkplek waar de continuïteit van uw organisatie wordt gewaarborgd.

OBI helpt hierbij door ondersteuning te bieden bij installatie, beheer en onderhoud van uw servers. Met ons server en werkplekkenbeheer zorgen we ervoor dat uw servers betrouwbaar en non-stop operationeel kunnen functioneren. Door onze proactieve en persoonlijke benadering worden problemen voorkomen en denken wij actief met u mee. Wij zien het als onze taak dat u zich geen zorgen meer maakt over uw server en over uw werkplekken.

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

De voordelen van server- en werkplek beheer van OBI

Iedere organisatie die voor server en werkplek beheer van OBI kiest maakt gebruik van de volgende voordelen:

 • Hét ICT Team beheert uw server en regelt de technische kant, zodat u zich niet druk hoeft te maken over licenties, updates en back-up;
 • Hét ICT Team zorgt voor actieve monitoring, preventieve controles, back-up controle, structureel beheer van documentatie en directe reacties op storingen;
 • Hét ICT Team zorgt voor besparing in tijd en kosten door uitbesteding aan onze professionals;
 • Hét ICT Team reageert snel en effectief doordat op afstand bepaalde werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd;
 • Hét ICT Team biedt u een vaste systeembeheerder die geheel op de hoogte is van uw organisatie en met u mee wilt denken over ICT-gerelateerde zaken (zoals VoIP telefonie, online back-up, werkplek apparaten & beveiligen van servers);
 • Hét ICT Team is bij calamiteiten direct bereikbaar via onze helpdesk en zo nodig binnen 2 uur bij u aanwezig om de problemen op te lossen;
 • Hét ICT Team geeft duidelijkheid doordat u een vast bedrag per maand betaalt, dus u heeft geen verrassingen achteraf.

Wilt u met uw organisatie in de omgeving van Eindhoven, Den Bosch of Tilburg gebruik maken van de voordelen van het netwerkbeheer van ICT-bedrijf OBI Automatisering? Neem dan contact met ons op.

Bel voor een afspraak
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN

WAT KOST SERVER en werkplek BEHEER VAN OBI?

Medewerkers van OBI zijn niet alleen technisch goed, maar beschikken ook over de nodige sociale vaardigheden om de voor u logische ICT-vragen te vertalen naar technische oplossingen om vervolgens een begrijpelijk antwoord te geven.

En toch maakt het niet uit of u nu één of honderd keer per maand belt. OBI levert serverbeheer altijd voor een vast bedrag per maand. OBI Zorgt dat ICT werkt. Altijd. Overal.

De volgende zaken vallen binnen het contract:

 • Alle werkzaamheden om storingen te verhelpen (op afstand en op locatie);
 • Helpdesk op afstand en indien nodig binnen 2 uur bij u op locatie;
 • Preventief beheer zoals installeren updates;
 • Server bewaking zoals bijv. back-up controle;
 • Structureel beheer documentatie.

Bel OBI voor een snelle indicatie van de tarieven voor server en werkplek beheer of andere ICT vragen. U kunt ook van ons contactformulier gebruik maken.

Tarieven en pakketten

20 jaar server- en werkplekkenbeheer in Eindhoven

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Gratis ICT-updategesprek server- en werkplekkenbeheer

Medewerkers van OBI zijn niet alleen technisch goed, maar beschikken ook over de nodige sociale vaardigheden om de voor u logische ICT-vragen te vertalen naar technische oplossingen om vervolgens een begrijpelijk antwoord te geven. Zij zorgen dat ICT werkt. Altijd. Overal.

Wilt u vrijblijvend worden bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT gebied en netwerkbeheer? Bel 088-9008100 of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een vrijblijvend ICT-updategesprek van een uur.

Een greep uit onze klanten

Is uw server aan vervanging toe?

OBI beheert uw servers en garandeert een goede werkplek. OBI staat voor persoonlijke aandacht, kennis, kwaliteit en passie. Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een vrijblijvend ICT-updategesprek van een uur, waarin u vrijblijvend wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Terugbelformulier