Wilt u overstappen op Office 365? Bent u zich aan het oriënteren op ‘het nieuwe werken’ en/of ‘werken in de cloud’? Heeft u vragen over de veiligheid van uw bedrijfsgegevens? Of wilt u weten of Office 365 de meest geschikte oplossing is voor uw bedrijf? OBI Automatisering informeert u graag over de mogelijkheden.

Op zoek naar een Office 365 oplossing?

Office 365 zorgt ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot uw bedrijfsnetwerk, want bedrijfsdocumenten, programma’s, e-mail en agenda’s staan allemaal in de Microsoft cloud. Hierdoor hoeft niet meer naar kantoor om in te loggen op uw bedrijfsnetwerk.

Is Office 365 geschikt voor mijn bedrijf?

ICT-bedrijf OBI biedt maatwerk. Daarom geloven wij niet in het aanbieden van standaardpakketten. Ook niet als het om Office 365 gaat. Wij gaan liever eerst met u in gesprek over uw ICT wensen. Voor nu én voor in de toekomst. Samen kijken we of Office 365 de beste oplossing is voor uw bedrijf. Want laten we eerlijk zijn; er zijn ook nog andere mogelijkheden. Wij begrijpen daarnaast heel goed als u nog vragen heeft over de veiligheid, het overstappen en hoe OBI omgaat met eventuele problemen. Op die vragen geven we graag antwoord!

Stel uw vraag

Office 365: zorgeloos overstappen met OBI

Heeft u, met of zonder onze hulp, de knoop doorgehakt en besloten dat u overstapt naar Office 365? Wij helpen u graag daarbij. Kiest u voor OBI Automatisering, dan brengen we eerst de huidige stand van zaken binnen uw bedrijf in kaart, maken daarna een migratieplan en zorgen dan voor een vlekkeloze overstap naar Office 365. Uiteraard zijn we op de dag van de ‘verhuizing’ bij u op locatie.

Ook na de verhuizing staan we graag voor u klaar. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een systeembeheer onderhoudscontract. Voor een vast bedrag per maand zorgt OBI er dan voor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over uw systeembeheer. We controleren dan dagelijks uw netwerk en zorgen dat het steeds voorzien is van de meest recente updates. Bij vragen of eventuele problemen kunt u direct en rechtstreeks contact opnemen met uw vaste systeembeheerder.

Toch liever een andere oplossing dan Office 365? Vragen over systeembeheer, VoIP telefonie (bellen via internet), ICT uitbesteden of andere ICT diensten? ICT-bedrijf OBI helpt u graag verder!

Meer weten over wat OBI voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een ICT update gesprek. Vul ons contactformulier in of bel naar 088-9008100.

Is uw server aan vervanging toe?

Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw mkb-organisatie?

contact