fbpx

ICT BEDRIJVEN

ICT bedrijven groep OBI is een ICT-bedrijf gespecialiseerd in ICT-beheer en ICT-implementatie voor MKB-bedrijven. Van het ontwerpen, bouwen en beheren van uw ICT-omgeving tot aan serverbeheer, VoIP-telefonie, verkoop van hardware en software en (online) werkplekken. Kiezen voor ICT-bedrijven groep OBI betekent dat u zich nooit zorgen meer hoeft te maken over ICT. Voor een vast bedrag per maand zorgt OBI dat uw ICT werkt. Altijd. Overal.

Uw ICT in de cloud of op locatie?

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

U zoekt een ICT-bedrijf dat met u meedenkt?

OBI ziet het als een uitdaging om u compleet te ontzorgen op ICT gebied. Hierdoor kunt u zich bezighouden met uw bedrijfsvoering. Daarnaast zorgen de mensen van onze ICT bedrijven niet alleen dat het werkt, we zorgen er ook voor dat het blijft werken. Dat doen wij door dagelijkse uw netwerk te controleren en te voorzien van de juiste en meest recente updates. Onverhoopt toch een storing of een probleem? Dan kunt u uw vaste systeembeheerder gewoon rechtstreeks bellen. Mochten we er op afstand niet uitkomen? Dan zijn we gegarandeerd binnen twee uur bij u op locatie.

U zoekt een ICT bedrijf met meer dan alleen cloud oplossingen?

Middels een gratis ICT-update gesprek brengen we samen met u de huidige stand van zaken op ICT gebied binnen uw bedrijf in kaart. OBI ICT Bedrijven Groep kijkt naar uw wensen nu en uw plannen voor de toekomst. U krijgt van ons altijd advies op maat. En dat advies voeren we graag voor u uit.

U zoekt een ICT bedrijf dat wél bereikbaar is?

OBI ICT Bedrijven Groep helpt u op afstand én bij u op lokatie met een vaste systeembeheerder die graag met u meedenkt

Bel 088 900 8100 Of neem contact op

U zoekt ICT bedrijven waar échte mensen werken?

Dan bent u bij OBI ICT Bedrijven Groep aan het juiste adres. Ons Team bestaat uit vakbekwame mensen die niet alleen heel goed in hun vak zijn, ze kunnen u ook heel goed, in begrijpbare taal, uitleggen hoe ICT werkt. Ons team vindt het leuk om de schakel tussen mens en techniek te zijn.

Meer weten over onze diensten of meteen een afspraak maken voor een ICT-update gesprek? Neem vandaag nog contact op met Roger Zweegers op 040-2620999.