OBI levert als ICT bedrijf ICT oplossingen voor MKB bedrijven in EindhovenTilburg en Den Bosch. OBI streeft naar totale ontzorging op het gebied van ICT voor haar klanten middels een breed scala aan ICT diensten via de ICT bedrijven OBI ICT (datacenter oplossingen), OBI automatisering (systeembeheer) en OBI webhosting en VOIP telefonie.

Wilt u in een uurtje worden bijgepraat over de laatste stand van zaken die van toepassing zijn op uw bedrijf op ICT gebied bij u op locatie in Eindhoven, Tilburg of Den Bosch? Bel +31 (0)40-2620999 of maak gebruik van ons terugbel formulier voor een vrijblijvend ICT update gesprek toegespitst op uw bedrijf.

U zoekt een ICT bedrijf dat met u meedenkt?

Uw bedrijf en uw medewerkers ontzorgen op ICT gebied, zodat u en uw medewerkers kunnen uitblinken in hun vak. Dát is waar OBI voor staat.
OBI gaat verder dan ICT bouwen en beheren. Met 15 jaar ervaring als ICT bedrijf kennen wij de kneepjes van het vak. Wij denken graag met u mee over ERP software en overige ICT oplossingen of helpen u graag met het controleren van een software offerte van derde ICT bedrijven.

U zoekt een ICT bedrijf met méér dan alleen cloud oplossingen?

Middels een gratis ICT-update gesprek bij u op locatie brengen we samen met u de huidige stand van zaken op ICT gebied binnen uw bedrijf in kaart aan de hand van een ICT quickscan. We kijken daarbij ook naar uw plannen voor de toekomst en hoe ICT uw bedrijf hierin kan ondersteunen. Deze wensen vertalen we naar een advies waarbij we alle hedendaagse ICT middelen combineren die voor uw bedrijf van toepassing zijn.

OBI zorgt dat ICT werkt. Altijd. Overal.

Overstappen naar het ICT bedrijf OBI

  • Kennismaking en inventarisatie behoeftes middels een ICT update gesprek bij uw bedrijf op locatie in Eindhoven, Tilburg of Den Bosch
  • Gratis ICT Quickscan van uw computernetwerk
  • Offerte
  • Opstellen planning en ICT migratie documenten, alsmede communicatieplan voor medewerkers
  • Opzetten ICT documentatie
  • Installatie en configuratie werkzaamheden
  • Nazorg en instructie medewerkers bij uw bedrijf op locatie
  • Evaluatie

Referenties

Over het ICT bedrijf OBI

OBI is opgericht in Eindhoven op 1 januari 2001 en mag binnenkort haar 15 jarig bestaan als ICT bedrijf vieren.

De ICT bedrijven van OBI zijn gevestigd in Eindhoven en leveren ICT diensten in Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. OBI is gespecialiseerd in MKB bedrijven met een bedrijfsgrootte van 10 tot 100 ICT werkplekken.

OBI blinkt uit door haar persoonlijke manier van communiceren en adequate terugkoppeling (duidelijke taal in digitaal). Door een duidelijke missie en visie te omschrijven voor een gerichte doelgroep heeft OBI een trouwe klantenkring opgebouwd en daardoor continuïteit in het bedrijf gecreëerd.