IT Audit

Heeft u inzicht in de IT-risico’s en de kwaliteit van uw ICT? De impact van de ontwikkelingen op informatietechnologiegebied worden met de dag groter. Als organisatie moet u hier constant bovenop zitten om alle veranderingen bij te houden en succesvol in uw branche te blijven.

De IT-auditors van ISO 27001 gecertificeerd ICT-bedrijf OBI uit Eindhoven helpen u door middel van een externe IT-audit.

Quote: “Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”

OBI: Een IT-auditor met 20 jaar ervaring in ICT

Met 20 jaar ervaring in ICT weet OBI precies waar de (beveiligings)risico’s binnen uw ICT-systemen liggen. Wij helpen organisaties in de omgeving van Eindhoven en Den Bosch dan ook graag bij het borgen van deze risico’s en de ICT-systemen op niveau te krijgen en te behouden. Deze technical audit doen wij door middel van een externe audit op uw ICT-systemen (technische infrastructuur). We bekijken hoe binnen uw organisatie wordt omgegaan met:

 • Datamanagement;
 • Security van data;
 • Persoonsgegevens (AVG);
 • IT-governance en cloudoplossingen.

Na afloop van deze technical audit op uw technische infrastructuur krijgt u een betrouwbaar advies en ondersteuning bij het implementeren van verbeterpunten.

Meer informatie nodig?

Nooit meer zorgen om uw ICT met een IT-Audit

Groeit uw organisatie? De externe IT-audit op uw ICT door OBI geeft inzicht in de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van uw data. De audit is een handig manier om aan de hand van een degelijke data-analyse afwijkingen te ontdekken en uw ICT-proces te optimaliseren, waardoor risico’s op excessen uit zullen blijven en uw organisatie door kan groeien zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw ICT. Ook zal uw ICT hierdoor veelal voldoen aan eisen die worden gesteld in verwerkersovereenkomsten.

Neem contact op

Laat een externe audit op uw ICT doen

Houd inzicht in de risico’s en betrouwbaarheid van de ICT van uw organisatie en laat een externe audit op uw ICT doen door OBI. Voor meer informatie of een afspraak bij u op locatie (of via MS Teams) belt u 088-9008100 of mailt u naar roger@obi.nl. Heeft u alleen behoefte aan een second opinion op uw computernetwerk dan helpen wij u natuurlijk ook graag.

Bekijk onze folder

Tevreden klanten

Is uw server aan vervanging toe?

Kennismaken met ICT-bedrijf OBI? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bij u op locatie of via Teams. Zo’n kennismakingsgesprek ziet er ongeveer zo uit:

ICT updategesprek

 1. Kennismaken
 2. In kaart brengen van uw ICT situatie
 3. ICT update met de laatste ontwikkelingen die voor uw organisatie van toepassing zijn

Vervolggesprek

 1. QuickScan op uw ICT
 2. Second opinion op uw ICT
 3. Maatwerk advies op uw ICT

Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een kosteloos ICT-updategesprek, waarin u wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?

20 jaar ervaring in ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Ons Team

Maak ook eens kennis met onze vakkundige en sociaalvaardige systeembeheerders. Zij zijn de ICT-professionals die dagelijks zorgen dat de ICT van onze klanten werkt.

Ons team
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN