fbpx

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen oftewel maatschappelijk verantwoord ondernemen, is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (omzet), met respect voor de sociale kant (mensen), binnen de ecologische randvoorwaarden (milieu). Bij duurzaam ondernemen gaat het om het vinden van de juiste balans tussen mensen, milieu en omzet.

Duurzaam ondernemen is afgeleid van het begrip duurzame ontwikkeling waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met het hier en nu maar ook met toekomstige generaties. Zodat ieder die nu leeft een goed bestaan kan hebben, zonder dat de bronnen voor de toekomst worden uitgeput.

Wij hechten bij OBI veel waarde aan duurzaam ondernemen. Daarom houden wij in de bedrijfsvoering rekening met mensen, zowel binnen als buiten het bedrijf, en het milieu. Dit realiseren wij door een motiverend personeelsbeleid te hanteren, gevolgd door de verbetering van de bedrijfsvoering en het imago, en natuurlijk aandacht voor het milieu.

Milieuvriendelijk

Het bedrijfspand is zo duurzaam mogelijk ingericht. Zo is er een warmtepomp geïnstalleerd, dit is een pijpenstelsel met water die diep onder de grond lopen. De grondwarmte zorgt ervoor dat het water verwarmd word. Het water hoeft dan alleen nog een beetje bij verwarmd te worden om te gebruiken. Dat scheelt enorm in energie.
Klik hier voor ons bewijs van duurzaamheid.

Sinds begin 2009 biedt OBI uitsluitend duurzame hosting op energiezuinige servers in een virtuele omgeving. Door slimme aanpassing van de infrastructuur en investering in zeer zuinige servers van HP streeft OBI naar een CO2 neutrale server omgeving.

Op het gebied van vervoer word gekeken naar een zuinige manier van rijden. Zo rijden onze medewerkers zuinige auto’s. Ook zal er in de toekomst gekeken worden naar de aanschaf van hybride auto’s.

Wij maken gebruik van duurzame energie. Ons pand op de groenstraat heeft haar elektriciteitsverbruik vergroend.

 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN

Een greep uit onze klanten

Continuïteit in dienstverlening

Natuurlijk betekent duurzaam ook continuïteit. Een groot gedeelte van de dienstverlening van OBI is gebaseerd op prestatie onderhoudscontracten. Deze contracten zorgen niet alleen voor een langdurige duurzame relatie met onze klanten, maar ook dat OBI haar dienstverlening in de toekomst veilig kan stellen.
Ook houden we regelmatig een werknemerstevredenheid onderzoek, om te kijken of onze medewerkers tevreden zijn met de gang van zaken en of ze punten van verbetering hebben.

Mensen en maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent ook maatschappelijke betrokkenheid. OBI uit dit door sponsoring van diverse activiteiten en door diverse goede doelen te steunen.

20 jaar ervaring in ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Is uw server aan vervanging toe?

OBI beheert uw servers en garandeert een goede werkplek. OBI staat voor persoonlijke aandacht, kennis, kwaliteit en passie. Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een vrijblijvend ICT-updategesprek van een uur, waarin u vrijblijvend wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?