Mogen wij even voorstellen: Carla

Op 9 november verwelkomde wij Carla als Security Officer bij OBI. Zij zal zich bezig gaan houden met de informatiebeveiliging van OBI en haar klanten. Dat gaat ze onder andere doen door het geven van bewustwordingssessies. 

Bewustwordingssessies voor medewerkers

Carla werkte voordat ze bij OBI begon als Mobiliteitscoördinator woon- en werkverkeer bij Máxima MC. Daarvoor vervulde ze de functie van Medewerker Informatiebeveiliging. In deze functie ondersteunde zij de Information Security Officer. “Ik hield me bezig met bewustwordingssessies voor medewerkers, zorgde voor het datalek- en incidentenbeheer en was verantwoordelijk voor het up to date houden van het beleid en de procedures. Hierdoor had ik veelvuldig contact met de eindgebruikers in het ziekenhuis.” 

Tijd voor de volgende stap

Carla heeft de HBO-opleiding ICT Management & Security op de Fontys in Eindhoven gevolgd en studeerde in 2015 af. Ze kwam bij toeval bij het Maxima MC terecht. “Maar nu is het tijd voor de volgende stap. Ik heb dan ook heel veel zin om OBI en onze klanten te helpen met hun informatiebeveiliging.”

Carla werkte al eerder bij OBI. “Ik heb altijd een ‘goed gevoel’ gehad bij OBI. Vandaar dat ik niet zo lang geleden een berichtje naar Roger (Directeur OBI) stuurde met de vraag of er nog plek voor me was. Bij OBI voel ik me thuis en mag ik mezelf zijn. Daarnaast vind ik het heerlijk dat ik hier uitgedaagd word om het beste uit mezelf te halen.

Buitenmens

In haar vrije tijd is Carla een echt buitenmens. “Ik ben het liefst in de natuur. Hardlopen en wandelen vind ik heerlijk en dat doe ik het liefst in de bossen.”

Neem contact op

Wilt u weten hoe OBI u kan helpen bij het implementeren, bewaken, onderhouden, uitvoeren en verbeteren van de informatiebeveiliging van uw organisatie. Bel dan 088-9008100 of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een vrijblijvend gesprek. 

Bel direct