AVG privacywetgeving

Met ingang van 25 mei 2018 dienen alle organisaties binnen de Europese Unie compliant te zijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, in het Engels ook wel GDPR genoemd). De Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) is daarmee komen te vervallen. Deze wetgeving betekent dat u als organisatie onder andere een documentatieplicht heeft om aan te tonen dat u technische en organisatorische maatregelen heeft genomen om persoonsgegevens te beschermen.
De Autoriteit Persoonsgegevens is in Nederland de instantie die bevoegd is bij u te controleren en boetes uit te delen.

Roger Zweegers

“Ons ISO team heeft in samenwerking met de doe-het-zelf AVG software van AVG online een unieke methode ontwikkeld om uw AVG uit te besteden. Een unieke methode waarmee het al mogelijk is om u binnen 1 dag te helpen met de implementatie van de AVG. Uiteraard is dit afhankelijk van de hoeveelheid werk die u wilt uitbesteden en de grootte van uw bedrijf. We helpen u hiermee graag op weg!”

AVG advies en implementatie

De implementatie van een goed AVG/GDPR privacy beleid is een hele klus. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft handreikingen gedaan in de vorm van een 10-stappenplan. U kunt in principe dus zelf aan de slag maar mocht u toch begeleiding willen, dan kunt u de AVG uitbesteden volgens de methode van het ISO team van OBI Automatisering. Wij hebben namelijk het 10-stappenplan tot in de puntjes gespecificeerd in concrete en begrijpbare stappen zodat alle verplichte onderdelen van de Autoriteit Persoonsgegevens aan bod komen.

DE VOORDELEN

Voordelen van AVG implementatie volgens onze methode

 • Invulvragen, voorbeelden en voorbeelddocumenten
 • Een stappenplan zoals de Autoriteit Persoonsgegevens handhaaft
 • Een uitgebreid verwerkingsregister met risico beoordeling
 • Genereert aan de hand van uw antwoorden een privacy beleid voor uw organisatie
 • Geeft inzicht in hoe ver uw organisatie AVG proof is
 • Al uw documenten op één plek
 • 24/7 toegang tot de tool

AVG implementatie

AVG implementatie met ondersteuning  

Volgens het train-de-trainer principe uw organisatie AVG proof maken met hulp van het OBI ISO team en avgonline.nl

 • 2 dagdelen hulp bij privacy bij u op locatie
 • 1 dagdeel nazorg en controle
 • Telefonische support gedurende oplevering (afhankelijk of u zaken zelf wilt doen)
 • Setup kosten AVG online en 1 jaar toegang

Kosten: € 39,50 per maand en € 1.495,00 eenmalig per vestiging

Extra ondersteuning: € 380,00 per dagdeel

Contact

Referenties

ONZE BELOFTE

Het ISO team ….. Altijd. Overal.

Het ISO team van OBI Automatisering adviseert, begeleidt en regelt voor uw bedrijf ISO 27001 certificering en AVG implementatie op maat. Het ISO team helpt u aantoonbaar te voldoen aan de wensen van uw klanten inzake de informatiebeveiligingseisen van de AVG privacywetgeving.

Gebruik zo veel van onze diensten als uw bedrijf nodig heeft. Door het train-de trainer-principe bepaalt u zelf de werkzaamheden en de hoeveelheid uren die u wenst voor uw ISO 27001 en/of AVG implementatie.