Als uw server aan vervanging toe is, dan betekent dit niet automatisch dat u moet investeren in nieuwe hardware en software.

U wilt graag weten wat 'de cloud' voor uw bedrijf kan betekenen?

ICT verandert snel en u wilt graag weten welke cloud oplossingen uw bedrijf verder kunnen helpen.
OBI biedt een gratis ICT update gesprek, waarbij u in één uur wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de cloud en welke voor u van toepassing zijn.

Is de garantie van uw server verlopen?

Als uw garantie (ook wel ‘carepack’ genoemd) is verlopen, dan zal uw hardware leverancier niet meer garanderen dat een vervangend onderdeel dezelfde dag bij u op locatie is.
OBI voorziet u graag van een second opinion of een concurrerende offerte ten aanzien van nieuwe hardware en software.

Wordt uw server traag?

Als uw server traag wordt, dan betekent dat niet automatisch dat u een nieuwe server nodig heeft. Wellicht kan uw server worden geupgrade óf kan een combinatie van uw bestaande server met nieuwe cloud oplossingen een uitkomst bieden.
OBI biedt een gratis ICT update gesprek, waarbij de mogelijkheden voor uw bedrijf in kaart worden gebracht.

U heeft nieuwe software die niet kan worden geïnstalleerd door veroudering van uw server?

Uw software leverancier verlangt vaak van u dat u de laatste server software en hardware specificaties heeft om de veiligheid en snelheid van het betreffende software pakket te garanderen.
U kunt natuurlijk nieuwe hardware en software aanschaffen, maar wellicht is het ook een optie voor uw bedrijf om enkel de betreffende servers hiervoor ‘in de cloud’ af te nemen.
OBI biedt een gratis ICT update gesprek, waarbij de mogelijkheden voor uw bedrijf in kaart worden gebracht.

OBI laat graag zien dat een nieuwe server geheel op uw situatie kan worden aangepast. Of het nu gaat om werken in de Cloud of om een server op uw eigen locatie, wij denken met u mee en kijken naar uw situatie. OBI zorgt voor betaalbare customized oplossingen, kwaliteit, onderhoud, veiligheid en het ICT-team staat altijd voor u klaar.

Is uw server aan vervanging toe?

Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw MKB-organisatie?

contact