ICT Veghel

OBI is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van ICT-omgevingen voor zowel kantoren als industrie in de omgeving van Veghel. Als u uw ICT gedeeltelijk of helemaal wilt uitbesteden en deels of volledig naar de cloud wilt overstappen, waardoor u gebruik kunt maken van de nieuwste innovatieve apps van Microsoft 365 (voorheen Office 365), dan bent u bij OBI aan het juiste adres.

Bij ons heeft u altijd een team van ICT-professionals tot uw beschikking die ervoor zorgen dat uw medewerkers altijd en overal veilig kunnen werken, terwijl u zelf altijd ‘in control’ blijft over uw ICT.

“Onze klanten uit Veghel hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Wij zijn gespecialiseerd in 20 tot 200 werkplekken

OBI heeft meer dan 20 jaar ervaring in ICT voor kantoren en industrie in Veghel. In die tijd hebben wij ons gespecialiseerd in organisaties met 20 tot 200 werkplekken. Daardoor weten we bijvoorbeeld hoe belangrijk het is dat uw ICT meegroeit als uw organisatie groter wordt en uw medewerker altijd door kunnen werken zonder dat zij last hebben van een overvol netwerk of een overlaste server.

Bij OBI hebt u altijd een vaste systeembeheerder en betaalt u een vast bedrag per maand. U zich nooit zorgen te maken om uw ICT.

Tarieven & Pakketten

Deze klanten kozen voor ICT-beheer van OBI

Nooit meer zorgen over uw ICT

Wij van OBI zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd en overal toegang hebben tot uw data, die altijd 100% beveiligd is met de nieuwste technieken. Daardoor kunnen zij altijd en overal werken en hoeven uw klanten nooit te laten wachten omdat ‘het systeem’ niet werkt.

Stap eenvoudig over en maak u nooit meer zorgen over uw ICT.

Tarieven & Pakketten

STAP EENVOUDIG OVER NAAR ICT VEGHEL VAN OBI

Overstappen naar OBI was nog nooit zo eenvoudig. U hoeft zich nergens ongerust over te maken, onze ICT-professionals zorgen dat de migratie zonder problemen verloopt. Samen met u lopen we dan de volgende stappen door:

 1. Kennismakingsgesprek
 2. QuickScan op uw computernetwerk en advies
 3. Offerte
 4. Projectplan en documentatie
 5. Migratie werkzaamheden
 6. Structureel beheer met serverbewaking en helpdesk
 7. Evaluatie

KENNISMAKEN MET EEN ICT-UPDATEGESPREK

Wilt u meer weten over wat OBI voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen dat graag bij u vertellen. Hebt u liever een kennismakingsgesprek via Teams of Zoom, dan is dat ook geen enkel probleem.  Zo’n kennismakingsgesprek ziet er ongeveer zo uit:

ICT updategesprek

 1. Kennismaken
 2. In kaart brengen van uw ICT situatie
 3. ICT update met de laatste ontwikkelingen die voor uw organisatie van toepassing zijn

Vervolggesprek

 1. QuickScan op uw ICT
 2. Second opinion op uw ICT
 3. Maatwerk advies op uw ICT

Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een kosteloos ICT-updategesprek, waarin u wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?

20 jaar ervaring in ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Het ICT Veghel Team

Al sinds 2001 is OBI, Hét ICT-Team actief als ICT-specialist in de regio Veghel en heeft menig bedrijf geholpen met ICT vraagstukken. Daarom wordt Hét ICT-Team door klanten omschreven als klantgericht, innovatief, flexibel en zakelijk maar toch formeel.

Medewerkers van OBI zijn niet alleen technisch goed, maar ook beschikken over de nodige sociale vaardigheden om de voor u logische ICT Veghel vragen te vertalen naar technische oplossingen om vervolgens een begrijpelijk antwoord te geven.

Maak kennis met ons team
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN