Na 20 jaar gaat het ICT bedrijf OBI verhuizen naar de Insulindelaan 111 in Eindhoven.

Sfeer impressie

Locatie Eindhoven

Het gebouw is direct aan de ventweg van de Insulindelaan gesitueerd (Rondweg) richting de Berenkuil. Op steenworp afstand is de Tongelresestraat gelegen welke geldt als een historische uitvalsweg van het centrum. De ventweg van de Insulindelaan bestaat uit een clustering van kantoorgebouwen in gebruik bij voornamelijk bedrijven actief in de financiële en zakelijke dienstverlening. Aan de overzijde en de aangrenzende Tongelresestraat is sprake van een winkelgebied met een buurtverzorgend karakter (o.a. AH, Action, Aldi) en daghoreca. Op redelijk korte afstand richting de noordzijde bevindt zich het complex van de TU/e en Fontys Hogescholen

Verbouwing van een iconisch gebouw

Voor architecten is het pand op de Insulindelaan 111 een bekend gebouw. Het was ontworpen door de bekende architect Tielemans uit Eindhoven van “Kantoor adviesbureau Tielemans” en hij heeft daar zelf dan ook lange tijd gezeten met zijn kantoor.
De in het oog springende raampartijen en het koperen dak maken dat het gebouw een bijzondere uitstraling heeft.

De komende maanden krijgt het gebouw een flinke upgrade. Zie onder een foto uit het verleden van oktober 1983 en een impressie van de toekomst toekomst.