Een vaste communicatief vaardige systeembeheerder, ook voor ál uw overige ICT zaken

Wij bij OBI Automatisering vinden het belangrijk dat onze klanten op ICT-gerelateerde vragen altijd een helder antwoord krijgen dat zij begrijpen. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze systeembeheerders communicatief vaardig zijn. Zij vertellen u graag alles over onderwerpen als server- en werkplekbeheer, Office 365, wifi, software en hardware, VoIP telefonie en online werkplekken.

ICT beheer dat meegroeit met uw bedrijf

Groei is iets waar iedere ondernemer naar streeft. Daarom is het belangrijk dat u een systeembeheerder heeft die met u meegroeit. Als klant van OBI Automatisering hoeft u nooit bang te zijn dat u serverruimte te kort komt. Wij monitoren uw servercapaciteit regelmatig en trekken al aan de bel voor de eerste problemen zich voor doen. Zo kunt u altijd met een gerust hart doorwerken.

Klantervaringen met ICT beheer door OBI in Veghel

ICT- en systeembeheer Tilburg voor een vast bedrag per maand

Niemand vindt het leuk om achteraf onverwacht hoge facturen te ontvangen. Daarom betalen onze klanten een vast bedrag per maand. Dit bedrag wordt met een servicecontract vastgelegd.

Overstappen naar OBI, begin met een gratis update gesprek over de laatste technieken voor uw bedrijf

Als u server aan vernieuwing toe is, of u bent uw huidig incapabele systeembeheerder beu, dan kunt u altijd OBI ICT Tilburg bellen voor een gratis update gesprek bij u op locatie in Tilburg. Binnen een uur vertellen wij dan alles over de nieuwste ICT technieken en mogelijkheden specifiek voor uw organisatie. Interesse? U kunt ons bellen op 088-9008100 of ons vul het terugbelformulier in.

Over OBI en Hét ICT Team: Al meer dan 15 jaar vakkundig en sociaalvaardig.

OBI, Hét ICT Team laat al meer dan 15 jaar zien dat zij dé ICT specialist van Eindhoven. Doordat onze sociaalvaardige systeembeheerders klantgericht en flexibel zijn, zien onze kanten de werkwijze van OBI als zakelijk maar informeel, innovatief en oplossingsgericht.

Is uw server aan vervanging toe?

Wilt u advies over de mogelijkheden voor uw mkb-organisatie?

contact