fbpx

ICT Tilburg

Bent u ontevreden over uw huidige ICT-leverancier en op zoek een systeembeheerder die met u meedenkt? Dan bent u bij OBI Automatisering aan het juiste adres. Al 20 jaar levert OBI ICT Tilburg haar diensten aan ondernemers in Tilburg en omgeving.

Wij denken met onze klanten mee en zorgen dat zij zich nooit zorgen hoeven te maken over hun ICT. Want OBI zorgt dat ICT werkt. Altijd. Overal.

Kijk eens naar onze pakketen ICT in de Cloud en ICT In-House of vraag een geheel vrijblijvend en gratis ICT-updategesprek aan.

Stap eenvoudig over

“Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over hun ICT. Dat doen wij bij OBI wel. Want ICT hoort te werken. Altijd. Overal.”
Roger Zweegers (Directeur)

Een vaste systeembeheerder voor al uw ICT-zaken

Wij bij OBI Automatisering vinden het belangrijk dat onze klanten op ICT-gerelateerde vragen altijd een helder antwoord krijgen dat zij begrijpen. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze systeembeheerders communicatief vaardig zijn.

Zij vertellen u graag alles over onderwerpen als server- en werkplekbeheer, Office 365, wifi, software en hardware, VoIP telefonie en online werkplekken.

Neem contact met ons op

Systeembeheer voor een vast bedrag per maand

Groei is iets waar iedere ondernemer naar streeft. Daarom is het belangrijk dat u een systeembeheerder heeft die met u meegroeit. Als klant van OBI Automatisering hoeft u nooit bang te zijn dat u serverruimte te kort komt. Wij monitoren uw servercapaciteit regelmatig en trekken al aan de bel voor de eerste problemen zich voor doen. Zo kunt u altijd met een gerust hart doorwerken.

Daarnaast wordt u als klant van OBI Automatisering aan het einde van de maand nooit verrast met extra kosten. Door onze ICT-werkzaamheden voor uw organisatie vast te leggen in een servicecontract betaalt u altijd een vast bedrag per maand. Of u nu tien of honderd keer onze helpdesk belt, dat maakt ICT Tilburg niets uit.

Tarieven & pakketten
 • ICT IN DE CLOUD

  ICT IN DE CLOUD

  Onbeperkt ICT met Office 365, helpdesk én begeleiding op locatie voor een vast bedrag per maand. Het kan ècht!

  PAKKETTEN & TARIEVEN
 • ICT IN-HOUSE

  ICT IN-HOUSE

  Een maatwerk ICT-oplossing voor uw servers bij u op locatie + onbeperkt helpdesk voor een vast bedrag per maand.

  PAKKETTEN & TARIEVEN

Een greep uit onze klanten

Stap zorgeloos over naar ICT-automatisering van OBI

Overstappen naar OBI ICT Tilburg is een makkie. U hoeft zich nergens ongerust over te maken, want wij zorgen ervoor dat de migratie zonder problemen verloopt. Samen met u lopen we dan de volgende stappen door:

 1. Kennismakingsgesprek
 2. QuickScan op uw computernetwerk en advies
 3. Offerte
 4. Projectplan en documentatie
 5. Migratie werkzaamheden
 6. Structureel beheer met serverbewaking en helpdesk
 7. Evaluatie

Bel ons op 088-9008100, of maak gebruik van ons terugbelforumlier, voor een gratis ICT-updategesprek bij u op locatie in Tilburg. U bent in een uurtje volledig op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van ICT Tilburg.

20 jaar ervaring in ICT

 • "Wij kunnen altijd aankloppen bij OBI, zelfs al toen we nog geen klant waren. Zo zitten ze in elkaar, klantvriendelijkheid zit in hun DNA."

  Maarten Franken GOODHABITZ
 • "Betrokken directie en medewerkers staan dag en nacht voor ons klaar."

  Firas Daoud TAF
 • "OBI is altijd bereikbaar, stabiel en de snelheid waarmee problemen worden opgelost is goed."

  Frank van Spreuwel VAN SPREUWEL TRANSPORT
 • "Wij vinden OBI creatief en proactief en ze hebben ons een perfecte oplossing op maat geboden."

  Jeroen Smulders PHENOM-WORLD
 • "Onze oude IT-partner was vooral bezig met fouten oplossen en dacht niet mee. OBI doet dit wel. Wij zijn afhankelijk van onze automatisering. Op het moment dat onze server eruit zou liggen, zijn we volledig onthand.”

  Marcel Koehler SCHOOTEN ADVIES

Hét ICT Tilburg Team: Vakkundig en sociaal vaardig sinds 2001

OBI, Hét ICT Team laat al meer dan 20 jaar zien dat zij dé ICT specialist van Tilburg. Doordat onze sociaal vaardige systeembeheerders klantgericht en flexibel zijn, zien onze kanten de werkwijze van OBI als zakelijk maar informeel, innovatief en oplossingsgericht.

Maak kennis met ons team

Is uw server aan vervanging toe?

OBI beheert uw servers en garandeert een goede werkplek. OBI staat voor persoonlijke aandacht, kennis, kwaliteit en passie. Bel of maak gebruik van ons terugbelformulier voor een vrijblijvend ICT-updategesprek van een uur, waarin u vrijblijvend wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken op ICT-gebied en systeembeheer.

Bel 088-9008100 Of wordt u liever teruggebeld?